Buscozol capsules bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Geplaatst op: 06-07-2010

Buscozol capsules bij brandend maagzuur en zure oprispingen

Het kan overal en altijd gebeuren, thuis, bij het sporten of op het werk: brandend maagzuur. Het maakt miljoenen mensen het leven zuur. De meeste mensen hebben er zo nu en dan last van.

Symptomen bij brandend maag en zure oprispingen

Maar bij één op de vijf personen is brandend maagzuur aan de orde van de dag. Letterlijk dus een brandende kwestie!
Bij brandend maagzuur onstaat er in de slokdarm een onaangenaam brandend gevoel. De reden hiervoor is dat de sluitspier tussen de slokdarm en de maag niet goed werkt of overbelast wordt. De zure maaginhoud kan dan terugstromen in de slokdarm.

Oorzaken voor brandend maagzuur en zure oprispingen?

Oorzaken zoals bijvoorbeeld stress of zwaar verteerbaar eten zoals vet of pikant eten stimuleren het ontstaan van brandend maagzuur en zouden het beste vermeden moeten worden.

Nu receptvrij verkrijgbaar bij de drogist

Met Buscozol, dat de werkzame stof omeprazol bevat, is er nu een gedegen oplossing voor handen! Het is nu zonder recept verkrijgbaar bij uw drogist of apotheek en geschikt vanaf 18 jaar. Slechts 1 capsule per dag is genoeg om de vorming van overtollig maagzuur af te remmen.

24-uurs werking

Door de 24-uurs werking krijgt de geïrriteerde wand van de slokdarm en maag voldoende tijd om tot rust te komen en zich te herstellen. Doordat het product ook 's nachts werkt, wordt je nachtrust niet gestoord door het nare gevoel van brandend maagzuur. Zo kun je in de ochtend wakker worden zonder een pijnlijk gevoel in de keel, of achter het borstbeen.

 

Consumentenadviesprijs

 

Buscozol is een geneesmiddel, lees voor gebruik de bijsluiter.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief