"Brievenbusdisplay Echinaforce" voor extra aandacht op de winkelvloer tijdens griepepidemie 2013

Geplaatst op: 29-01-2013

XCJ reclameproductie ontwikkelde samen met Biohorma de zgn. "brievenbusdisplay" voor Echinaforce die de komende periode bij nagenoeg alle retailers (drogist en apotheek) ontvangen zal worden.

Met dit promotiemateriaal zal de verkoop van Echinaforce extra gestimuleerd worden.

Snellere omloopsnelheid

Uniek is in dit geval dat er geen extra inkoop van voorraden van de retailers verlangt wordt voor deze display. Zoals de naam al aangeeft; deze display past door de brievenbus waardoor milieu en pakketkosten bespaart blijven. Zoals op de foto te zien is, is deze display met één simpele handeling op te zetten (topkaartje omhoog klappen en twee schotjes terugvouwen) waarna deze display gevuld kan worden met eigen producten uit het schap. Het inzetten van deze display garandeert een snellere omloopsnelheid. De komende periode zullen er meerdere versies van deze display bij de retailers aangeboden worden om op deze wijze snel in te spelen op piek-verkoopmomenten van seizoenafhankelijke producten.

Echinaforce tabletten bij griep en verkoudheid

Griep of verkoudheid? Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig zijn er dan A.Vogel Echinaforce tabletten. Deze helpen bij onvoldoende weerstand en bij griep en verkoudheid. Echinaforce versterkt de werking van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt en de kans op griep en verkoudheid verkleint.

Vermindert de symptomen

Echinaforce kan gebruikt worden als de "R" in de maand is, bij onvoldoende weerstand of zodra de eerste verschijnselen van griep of verkoudheid opkomen. En als er toch sprake is van griep of verkoudheid, dan helpt Echinaforce ook de symptomen ervan te verminderen en herstel te versnellen.

Meer informatie: A.Vogel gezondheidslijn 0900-246 46 46 (€ 0,10 p/min) 

 

Consumentenadviesprijs

  • Echinaforce tabletten  € 14,99/60 tabletten. Verkrijgbaar bij drogist en apotheek en via www.avogel.nl.

 

Echinaforce tabletten is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief