Bol.com: grootste online drogist én parfumerie van Nederland

Geplaatst op: 04-09-2012

Bol.com: grootste online drogist én parfumerie van Nederland

Bij bol.com kun je nu voortaan ook terecht voor make-up, geuren en producten voor persoonlijke verzorging en gezondheid. Met de lancering van Mooi & Gezond bieden zij de consument een assortiment aan met meer dan 20.000 artikelen.

Met dit assortiment zijn ze veel uitgebreider dan de grootste drogist of parfumerie van Nederland.

Bol.com gaat concurrentie aan

Bol.com is één van de weinige online aanbieders van Mooi & Gezond-artikelen en gaat dan ook voornamelijk concurreren met ‘fysieke' parfumerieën en drogisten waar gemiddeld maar een paar duizend artikelen in het schap liggen. De winkel verkoopt artikelen van onder meer Nivea, Max Factor, Durex, Modifast, L'Oréal, D&G, Garnier, Gillette, Andrelon, Axe, Oral-B, Biodermal, Olaz en Chanel. Ook verkopen ze diverse medische hulpmiddelen en gezondheidsproducten.

Snel en betrouwbaar

"Geheel volgens onze traditie bieden we onze miljoenen klanten niet alleen een breed assortiment aan, maar ook zoveel mogelijk keuze in merken en prijzen. Zo zijn vanaf vandaag de alledaagse, maar ook de meest bijzondere artikelen, voor een breed publiek in Nederland en België bereikbaar met de snelle en betrouwbare levering die men van ons gewend is", aldus marketing directeur Michel Schaeffer.

Ongevoelig voor winkelpersoneel

Bol.com signaleerde dat een ruime meerderheid van de Nederlanders ongevoelig is voor vriendelijk winkelpersoneel. Sterker nog: voor zo'n 5% is niet worden aangesproken door personeel juist een goede reden om ergens Mooi & Gezond-artikelen te kopen. "Ook dat onderstreept de behoefte aan een sterke online aanbieder", aldus Schaeffer. "We bieden uitgebreide productinformatie per artikel en geven klanten de mogelijkheid hun ervaringen met anderen te delen. Dit levert zo'n schat aan objectieve informatie op, daar kan zelfs de allerbeste offline winkel met goed geschoold winkelpersoneel niet aan tippen."

Bol.com verwacht ook dat veel klanten producten zoals condooms en erotische speeltjes juist liever anoniem kopen en thuis laten bezorgen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief