Bodylotion voor de droge huid, zonder parabenen en parfum

Geplaatst op: 11-05-2011

Bodylotion voor de droge huid, zonder parabenen en parfum

Je lichaamshuid optimaal voeden, hydrateren en verzorgen is erg belangrijk, vooral nu de zomermaanden er aan komen is een rijke bodylotion onmisbaar voor het behouden van een mooie soepele huid.

Vochtverlies van de huid

Een gezonde huid bevat voldoende vocht en is in staat om zelf lipiden te produceren, lipiden zijn huideigen oliën die in de bovenste huidlaag aan elkaar liggen en vormen als het ware het cement van de natuurlijke huidbarrière. Door de inwerking van zon, water (zee, zwembad, douchen) en wind tijdens zomermaanden kunnen er in de bovenste huidlaag microscopische scheurtjes ontstaan waardoor de huid aan vocht verliest en is de huid niet langer in staat om voldoende vocht vast te houden, met als gevolg een droge en trekkerige huid. De Body Lotion van Decubal vult zowel het vochtgehalte als het natuurlijke lipidenniveau weer snel aan.

Met 16% natuurlijke lipiden

Decubal Body Lotion heeft intensief verzorgende en hydraterende eigenschappen voor de huid. De parfumvrije formule trekt snel in de huid zonder een vetspoortje achter te laten, bevat een hoog gehalte aan natuurlijke lipiden (maar liefst 16%!) en zorgt ervoor dat het natuurlijke vochtgehalte van de huid weer optimaal op peil wordt gebracht en langdurig wordt behouden.

Gaat irritaties tegen en vermindert jeuk

De toevoeging van de werkstof niacinamide (vitamine B3) in de Body Lotion zorgt ervoor dat deze rijke bodylotion de natuurlijke huidbarrière op een krachtige wijze versterkt, niacinamide maakt de huid sterk, weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte. Hierdoor voelt de huid comfortabel aan en wordt optimaal bestand tegen externe invloeden en wordt de huid zacht, soepel en ziet er mooi verzorgd en gezond uit.

Decubal is:

  • ontwikkeld door experts voor de droge huid
  • 100% vrij van parabenen en parfum
  • geschikt voor het hele gezin
  • zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby's!

 

Verkoopprijs

  • Decubal Body Lotion  € 8,99/200 ml

 

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief