Body lijn van Nivea in nieuw jasje met bekende ronde logo

Geplaatst op: 13-12-2012

Body lijn van Nivea in nieuw jasje met bekende ronde logo

Begin volgend jaar krijgen de flacons van de Body lijn van Nivea een volledige transformatie! Niet alleen krijgen ze een rondere vorm, ook zijn ze voorzien van het herkenbare nieuwe ronde logo.

De ronde vormen verwijzen naar het iconische blauwe Nivea blik: al sinds 1911 geldt de sneeuwwitte crème als moeder van alle moderne cosmetica.

Vertrouwde blauwe fles

Al jaren is Nivea nummer 1 in huidverzorging. De bekende blauwe fles verzorgende bodymilk bestaat inmiddels al 50 jaar en heeft altijd symbool gestaan voor Nivea huidverzorging. Destijds was de verzorgende bodymilk, de eerste water in olie emulsie die ook echt smeerbaar was, vergeleken met de destijds bestaande crèmes. Inmiddels is de productrange dusdanig uitgebreid dat er voor iedere huid en huidbehoefte een passend product is.

Met Hydra IQ technologie

De overeenkomst tussen de diverse bodyproducten is dat de huid diep en langdurig gehydrateerd wordt dankzij de geavanceerde Hydra IQ technologie. Hydra IQ zorgt ervoor dat het vocht via de waterkanaaltjes in de huid beter van cel naar cel wordt getransporteerd. De aanmaak van deze waterkanaaltjes wordt gestimuleerd door het ingrediënt GlycerylGlucose. De ingrediënten samen zorgen voor een zachte en een natuurlijk glanzende huid.

De vernieuwde body-producten van Nivea zijn verkrijgbaar vanaf februari 2013.

Lees meer over Nivea:

 • Nivea komt met twee nieuwe verfrissende reinigingsmousses
 • Nivea Hair Care assortiment breidt uit met nieuwe producten
 • Nivea introduceert nieuwe BB Cream in de tinten light en medium
 • Compleet vernieuwd assortiment gezichtsmaskers van Nivea
 • Meer artikelen

  Default 120x600
  Algemeen
  Schrijf u in voor de nieuwsbrief