Body Booster voor de droge huid in de zomer

Geplaatst op: 12-07-2011

Body Booster voor de droge huid in de zomer

Zon, zee en zwembad, veelal zomerse ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid sneller uitdroogt. Een droge huid produceert te weinig huidvet en kan de vochtbalans niet op peil houden.

Met plantaardige ingrediënten

Het resultaat van een droge huid: de huid voelt trekkerig aan, schilfert en kan zelfs jeuken. Advies: gebruik een natuurzuivere, lichte body crème die de huid herstelt, verzorgt, ondersteunt en laat ademen. De Mineral Bio Body Butter van Sea.line is zo'n product, deze 100% natuurzuivere, rijk voedende en intens hydraterende crème houdt het vochtgehalte in de huid op peil en zorgt voor een soepele, gladde en stralende huid. Bovendien houdt het zomerbruin langer vast en kan het gebruikt worden bij huidaandoeningen zoals eczeem. De Bio Body Butter bestaat uit o.a. plantaardige ingrediënten waarvan 95% van gecontroleerde biologische teelt. Smeren maar!

Op basis van Dode Zee mineralen

Sea.line Mineral Bio Body Butter bevat een combinatie van o.a. Dode Zee mineralen, omega 3-6-9, vitaminen, zuivere huidoliën en heilzame kruiden. Dode Zee mineralen zijn van vitaal belang voor het optimaal functioneren van de huid. Het zijn waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken. Mineral Bio Body Butter zorgt voor een gezonde huidstofwisseling, voorkomt vervellen en huidveroudering. Alle producten in de Sea.line serie zijn bijzonder geschikt voor het behandelen van diverse huidproblemen.

Biologische en eerlijke kwaliteit

Voor de samenstelling van Sea.line producten worden zoveel mogelijk ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt gebruikt. Dit verhoogt de kwaliteit en de werkzaamheid van de essentiële werkstoffen. Producten die 95% of meer biologische ingrediënten bevatten hebben het woord Bio in de naam. Het BDIH en ICADA keurmerk met EcoControl certificatie garandeert gezonde ingrediënten, de ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel (Fair Trade). Alle Sea.line producten zijn vrij van synthetische en huid belastende stoffen zoals paraffine, parfum en parabenen.

 


Consumentenadviesprijs

  • Sea.line Mineral Bio Body Butter  € 19,95/ 225 ml

 

 

 

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief