Bional Lipblaasjes tabletten

Geplaatst op: 17-01-2011

Bional Lipblaasjes tabletten

Veel mensen hebben last van lipblaasjes (koortslip). Er zijn verschillende oorzaken die het virus, de Herpes simplex, weer actief kunnen maken. 

Verminderde weerstand

Door een verminderde weerstand, droog en streng vriesweer, felle zon, verandering van hormonen en stress is de kans op het ontstaan van lipblaasjes groot. De aandoening doet zich voor in de vorm van blaasjes rondom de lippen en de mond.

Natuurlijk afweersysteem

Bional Lipblaasjes helpt bij de verzorging van lipblaasjes, helpt het natuurlijk afweersysteem te bevorderen en ondersteunt het herstellen van de lippen en de huid. Het bevat het aminozuur L-lysine, Cat's Claw (kruid), en het mineraal Zink.

L-Lysine

Het aminozuur L-Lysine verhoogt de weerstand van het lichaam en behoort tot de negen essentiële aminozuren die niet door ons lichaam zelf kan worden aangemaakt. Het ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij de verzorging van lipblaasjes.

Cat's Claw

Cat's claw (Uncaria tomentosa)is een kruid die het immuunsysteem ondersteunt en de weerstand verhoogt. Het heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen, geeft meer energie en bevorderd het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Cat's Claw is een anti-oxidant en helpt voor het behoud van gezonde cellen.

Zink

Zink is voor de groei en vernieuwing van weefsel en speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten. Zink is een antioxidant die helpt bij de ontgifting van het lichaam en zorgt ervoor dat het afweersysteem goed werkt.

Dosering

  • Neem 2 keer per dag 1 tablet een half uur voor of twee uur na de maaltijd met water in.
  • Een dagdosering bevat 1000 mg L-lysine, 250 mg Cat,s Claw en 15 mg Zink per twee tabletten.

 

Adviesverkoopprijs

Bional Lipblaasjes tabletten € 11.95/ 60 tabletten

 

Bional Lipblaasjes tabletten is een gezondheidsproduct, lees de bijsluiter.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief