Biologische voeding en natuurlijke cosmetica met BDIH keurmerk

Geplaatst op: 07-11-2011

Biologische voeding en natuurlijke cosmetica met BDIH keurmerk

De markt van biologische en 100% natuurlijke  ambachtelijke verzorgingsproducten groeit, steeds meer mensen kiezen voor de combinatie tussen lekker en verantwoord.

Leev in de schappen

Leev introduceert daarom voor u een oplossing van 2 meter biologische voeding met o.a. Biobite, Bio thee, Bio crackers en Bio koeken en 1 meter 100% natuurlijke cosmetica voorzien van BDIH keurmerk, een toonaangevend keurmerk dat door het Duitse BDIH instituut wordt afgegeven aan 100% natuurlijke cosmetica. Het kenmerk van Leev is dat de producten op gewone plaatsen en tegen bereikbare prijzen verkocht worden. 

Cosmetica assortiment

Het 100% natuurlijke cosmetica assortiment van Leev bevat 2 lijnen: Appel & tarwegras (krachtig en verfrissend) en Melk & honing (zacht en voedend). Het bestaat uit bad/douche, shampoo, conditioner, bodylotion en handzeep. Alle verzorgende producten zijn Ph-neutraal, hypoallergeen, niet synthetisch en zonder parabenen. Leev natuur cosmetica is het beste voor huid en haar. Daarom zijn zowel jong volwassenen als ouderen de kopers doelgroep. Leev adviseert de cosmetica naast elkaar middels 1 meter schappresentatie.

Bio koeken

De Leev bio koeken bestaan uit 3 biologische volkoren koeken in de smaken Cranberry & granen, Choco-chip & granen en Speculaas & granen. De biologische koeken zijn voorzien van het keurmerk EKO. Dit is een toonaangevend keurmerk, hiermee wordt aangetoond dat de Leev producten biologisch zijn. De biologische koeken zijn geschikt in de meters van verantwoord tussendoor en zijn een mooie toevoeging op het huidige assortiment.

  • De Leev biologische producten en cosmetica met BDIH keurmerk zijn te bestellen via Holland Pharma, Unipharma en Vriesia.
  • Voor consumenten zijn de Leev producten o.a. verkrijgbaar bij G&W (Gezondheidswinkel), Vitaminstore, Albert Heijn en de Online Drogist.

 

Meer weten over de producten van Leev? Ga naar www.leev.nu

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief