Biologische kinder- en babyvoeding HiPP verkrijgbaar bij D.I.O.

Geplaatst op: 14-02-2012

Biologische kinder- en babyvoeding HiPP verkrijgbaar bij D.I.O.

Het complete assortiment van HiPP, biologische kinder- en babyvoeding, is sinds kort online exclusief verkrijgbaar in de webshop van de D.I.O. Drogisterijen.

D.I.O. verkoopt het hele HiPP assortiment zowel in de winkels als online via www.diodrogist.nl.

Online bestellen

HiPP is er voor baby's van nul tot de peuterleeftijd. De glazen potjes bevatten fruithapjes, groenten en complete maaltijden. Daarnaast zijn er diverse sappen, toetjes, koekjes en flesvoeding. Ouders die een artikel van HiPP willen kopen kunnen dit vanaf nu ook online bestellen via de webshop van D.I.O. die sinds oktober vorig jaar geheel is vernieuwd. De belangrijkste verandering is dat de website van D.I.O. zich nu ook richt op verkoop van producten voor drogisterij- en cosmetica-artikelen en nu dus ook het assortiment van HiPP. In de webshop mag u verder hetzelfde als in de bakstenen winkel verwachten: een vertrouwde, deskundige drogist die dichtbij u staat. U vindt veel inhoudelijke artikelen met tips en adviezen.

Over HiPP

De patisserie HiPP, waarin Joseph Hipp in 1899 voor de eerste keer babypap maakte van beschuit, melk en water, groeide onder leiding van Claus Hipp en zijn broers Georg en Paulus uit tot een van de grootste Europese babyvoedingsfabrikanten. Het streven naar de hoogste kwaliteit producten en de zorg voor een gezond en onaangetast milieu vormen de belangrijkste doelstellingen van het bedrijf. Kennis over de kwaliteit van zuivere, biologische grondstoffen gaan bij HiPP hand in hand met moderne technologieën en nauwkeurige controles. HiPP stelde al vroeg hoge eisen aan gezonde babyvoeding en verankerde deze stevig in de markt. Het merk HiPP wordt door de consument gekenmerkt als betrouwbaar, gezond, biologisch en kwalitatief.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief