Biologisch Gerstegras-sap extract Green Magma in nieuwe verpakking

Geplaatst op: 20-03-2014

Biologisch Gerstegras-sap extract Green Magma in nieuwe verpakking

Green Magma is een gecertificeerd biologisch Gerstegras-sap extract met meer dan 70 voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, aminozuren, chlorofyl, antioxidanten & enzymen.  Green Magma is geen gemalen gerstegras maar een extract van het sap uit gerstegras. Dus zonder vezels en meer ruimte voor de belangrijke bestanddelen zoals vitaminen en veel makkelijker op te nemen voor het lichaam.

Green Magma is dus een echt superfood, makkelijk in gebruik en smaakt bovendien nog lekker ook!

Waarvoor is het?

Green Magma ondersteunt de reiniging van het lichaam, stimuleert het immuunsysteem, geeft meer energie en vitaliteit, bevordert de spijsvertering en zorgt voor een mooie huid van binnenuit. Green Magma is van vitaal belang voor iedereen, jong en oud, met een snel, gejaagd, druk en onregelmatig leven. Gebruik het als dagelijkse aanvulling op uw voeding of als reinigingskuur.

Green Magma in een nieuw jasje

Green Magma heeft sinds kort een nieuwe uitstraling. De verpakkingen zijn in een frisse, eigentijdse look ontworpen. De kwaliteit, zoals van oorsprong door Dr. Hagiwara bepaald, is hetzelfde gebleven. Dit betekent biologisch geteeld en door het speciale productieproces een maximum aan de belangrijke inhoudsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, actieve enzymen, etc.

Kijk voor meer informatie op www.greenmagma.nl en vraag een gratis proefsachetje aan!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief