Biohorma vanaf januari in Zwitserse handen van Bioforce

Geplaatst op: 13-12-2010

Biohorma vanaf januari in Zwitserse handen van Bioforce

Vanaf januari komt Biohorma in Zwitserse handen, de producent heeft de aandelen verkocht aan het Zwitserse bedrijf Bioforce dat in 1963 opgericht is door Alfred Vogel.

Licentie

Biohorma staat beter bekend onder de naam A. Vogel. Bioforce uit Zwitserland geeft de licentie af onder deze naam om natuurlijke geneesmiddelen en gezondheidsproducten te mogen produceren en verkopen.

Stevige basis voor continuïteit

Volgens Biohorma biedt deze overname een stevige basis voor continuïteit van de succesvolle strategie van de afgelopen jaren en heeft het geen verstrekkende gevolgen voor de organisatie en blijft alles zoals het was. Er staan geen banen op de tocht en volgens Biohorma zal de samenwerking nog intensiever worden dan voorheen.

Alfred Vogel

Biohorma, partner van het Zwitserse Bioforce AG is opgericht in 1955 en zit sinds 1967 in Elburg. Bioforce is in 1963 opgericht door Alfred Vogel (Aesch, 26 oktober 1902 - Feusisberg, 1 oktober 1996). Zijn doel was het helpen van mensen om op een natuurlijke manier gezond te worden en te blijven. Van zijn boek 'De kleine dokter' (Der kleine Arzt, voor het eerst gepubliceerd in 1953) zijn er meer dan 2 miljoen verkocht in 12 verschillende talen.

Eén van de grootste producenten

Bioforce is actief in meer dan dertig landen over de hele wereld. Biohorma richt zich met zo'n 120 medewerkers op de gehele Benelux en is één van de grootste producenten van fytotherapeutische en homeopathische (genees)middelen onder de naam A.Vogel op de Nederlandse en Belgische markt. 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief