Biohorma regiotraining nieuwe stijl!

Geplaatst op: 09-03-2012

Biohorma regiotraining nieuwe stijl!

Wanneer je in de drogisterij of apotheek werkt is de Biohorma regiotraining een onmisbare basis voor iedereen die graag zo goed mogelijk wil adviseren over natuurlijk gezond worden en blijven.

Nieuwste ontwikkelingen en producten

In twee uur is de cursist weer helemaal op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Om optimaal aan te sluiten bij de informatiebehoefte van de drogisterijmedewerker of apothekersassistent organiseren we dit voorjaar naast de basistrainingen ook een speciale themacursus.

Basistrainingen

Nog niet zo lang in de apotheek of drogisterij werkzaam? Of behoefte aan wat opfrissing van de zelfzorgkennis? Kies dan voor de basistraining. Samen met de trainer en medecursisten wordt ingegaan op zaken als het verschil tussen homeopathie en fytotherapie, de belangrijkste producten van A.Vogel en hoe deze goed te adviseren. Deze trainingen vinden plaats op de volgende data en locaties:

Maart
14 - Rotterdam
19 - Wassenaar en Almelo
20 - Zwolle
21 - Heerlen
26 - Goes en Ridderkerk
28 - Akersloot en Amersfoort

April
2 - Drachten
4 - Arnhem en Terneuzen
16 - Assen

Themacursus

Al wat langer werkzaam en behoefte aan wat meer diepgang in het adviesgesprek? Kunnen uitleggen hoe een gewricht in elkaar zit en samen met de klant op zoek gaan naar het beste product hiervoor? Kies dan voor de themacursus over spieren & gewrichten en de huid. Aan bod komen onder andere anatomie en pathologie, klachten aan het bewegingsapparaat en de huid en de passende A.Vogel producten. Deze trainingen vinden plaats op de volgende data en locaties:

Mei
9 - Akersloot en Zwolle
14 - De Bilt en Vught

 

Aanmelden

Opgeven kan via www.biohorma.nl/opleidingen óf via de Biohorma Servicelijn 0800 - 33 44 555 (gratis nummer).

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief