Biodermal voor de gevoelige huid

Geplaatst op: 31-01-2011

Biodermal voor de gevoelige huid

Een gevoelige huid is vaak droog of dun en heeft sneller last van allergische reacties, jeuk, roodheid en schilfers. Ook is de huid gevoelig voor kou en hitte.

Zonder parfum en alcohol

Biodermal heeft een dagcrème, nachtcrème en een reinigingsmousse speciaal voor de gevoelige huid zonder parfum en alcohol en is mild en pH neutraal.

Dagcrème

De dagcrème  bevat kamilleboter en huideigen lipiden die de huidbarrière versterkt en gemberextract die de natuurlijke tolerantie van de huid verhoogt waardoor zij minder snel reageert op externe invloeden. Kamille, en vitamine E werken verzachtend voor de huid. De dagcrème bevat geen UV bescherming, bij blootstelling aan UV licht een zonneproduct met hoge factor gebruiken.

Nachtcrème

Nachtcrème gevoelige huid versterkt de huidbarrière en verhoogt de natuurlijke tolerantie van de huid. Hierdoor is de huid overdag weerbaarder tegen invloeden van buitenaf. de crème een kalmerende en verzachtende werking door het haver extract waardoor de huid  er s'morgens ontspannen uitziet.

Reinigingsmousse

Het is erg belangrijk dat je s'ochtends en s'avonds je huid goed reinigt. Huideigen NMF (Natural Moisturing Factors) en terugvettende componenten ondersteunen de natuurlijke vochtbalans zodat de huid niet uitdroogt. Het gemberextract verzacht de huid, de mousse is zeepvrij  en je huid voelt schoon en zacht aan!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief