Bio-Oil, onbetwist de beste huidolie voor moeder én baby!

Geplaatst op: 25-01-2011

Bio-Oil, onbetwist de beste huidolie voor moeder én baby!

Tijdens een zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw! Door het groeien van de baby neemt ook moeders gewicht toe en zet de huid uit, met als gevolg vaak de vorming van striae.

nummer 1 huidverzorgingsproduct

Onder invloed van hormonen kan de huid bovendien erg droog worden en onplezierig aanvoelen of huidverkleuringen vertonen. Bio-Oil is hét nummer 1 huidverzorgingsproduct in Nederland dat (ook internationaal!) met ongekend succes wordt ingezet bij de behandeling van o.a. striae, een ongelijkmatige teint en een uitgedroogde huid. Dit maakt deze unieke huidolie een onmisbaar product voor zwangere vrouwen en pas geworden moeders!

Onderhuidse scheurtjes (striae)

Tijdens de zwangerschap neemt met name de buik sterk in omvang toe. Ook komen de meeste vrouwen vaak flink wat kilo's aan. Dit alles heeft zonder meer effect op de huid, want deze zal hierdoor uitrekken, waardoor er onderhuidse scheurtjes (striae) ontstaan. Dit wordt met name zichtbaar op de buik, heupen en bovenbenen en dit kan voor veel vrouwen resulteren in een verminderd zelfvertrouwen. Bio-Oil is wereldwijd dé absolute bestseller qua verkoop bij een succesvolle behandeling van striae.

Stralend en op je mooist tijdens én na de zwangerschap(pen)!

Het consequente en dagelijkse gebruik van Bio-Oil, reeds tijdens de eerste maanden van de zwangerschap, helpt actief om de vorming van striae te voorkomen en houdt de huid perfect soepel, veerkrachtig, gezond, weerbaar en gaaf. Voor vrouwen bij wie reeds striae is ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met Bio-Oil reeds binnen afzienbare tijd (in de meeste gevallen al na 2 à 3 maanden) resulteren in een zichtbare vermindering van de ontsierende huidstriemen.

Gezonde en mooie huid met een egale teint

Onder invloed van hormonen kan de huid van een vrouw extra vet of in sommige gevallen juist zeer droog worden. De vorming van huidverkleuringen (‘zwangerschapsmasker') is ook een veel gehoord verschijnsel tijdens een zwangerschap. De formule van Bio-Oil heeft tevens zeer positieve resultaten bij het voeden, hydrateren en beschermen van een zeer droge of zelfs uitgedroogde huid. Bij regelmatig en consequent dagelijks gebruik helpt Bio-Oil tevens om huidverkleuringen aanzienlijk te verminderen en zorgt op die manier voor een gezonde en mooie huid met een egale teint.

Het geheim van Bio- Oil?

Wat is het nu geheim van deze bestseller huidolie? Bio-Oil is in maar liefst 17 landen het best verkochte product bij een effectieve behandeling van littekens en striae! De internationale succesformule van Bio-Oil is het levenswerk van Dieter Beier. Deze Duitse cosmetische wetenschapper die in Zuid-Afrika woont, observeerde hoe de zuurstofvrije omgeving van een olie perfect was voor de opslag van hoogwaardige vitaminen en andere effectieve, natuurlijke ingrediënten.

De 100% natuurlijke, medicinale huidolie

Bio-Oil werd een mix van een olie waarin de effectieve, 100% natuurlijke ingrediënten perfect konden worden geplaatst in een volledig zuurstofvrije omgeving. Aan deze olieformule werden plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula toegevoegd. Deze oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor de huid. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil de vitaminen A en E toegevoegd, die in combinatie met de plantaardige oliën zorgen voor de meest krachtige en positieve eigenschappen voor de huid.

Uniek door het ingrediënt PurCellin Oil

De doorbraak kwam toen Beier het revolutionaire PurCellin Oil ontdekte. Dit is een in het laboratorium nagemaakte creatie van de olie die (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken. Deze unieke werkstof zorgt ervoor, dat de formule van Bio-Oil licht en gemakkelijk absorbeerbaar voor de huid wordt en optimaal in de huid kan trekken zonder ook maar enig vetspoortje op de huid achter te laten.

De onmisbare huidolie voor aanstaande en ‘newborn' mamma's & babymassage!

Producten met een natuurlijke oorsprong genieten bij de consument een sterk toenemende voorkeur als het gaat om zichtbaar effectieve, probleemoplossende remedies. Bio-Oil is de aangewezen unieke, multifunctionele huidolie voor moeder én baby. De formule houdt de huid van aanstaande en pas geworden moeders in topconditie op meerdere vlakken en Bio-Oil kan tevens worden gebruikt als milde massageolie voor een ontspannende babymassage!

Consumentenprijs

Bio-Oil® € 11,95/60 ml

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief