Bio-oil is ook in 2011 dé absolute nummer 1

Geplaatst op: 23-03-2011

Bio-oil is ook in 2011 dé absolute nummer 1

Bio-oil is ook in 2011 dé absolute nummer 1 gespecialiseerde huidolie bij littekens, huidstriemen, huidverkleuringen en een droge huid!

Marktleider op het gebied van gespecialiseerde huidverzorging

Deze geavanceerde en multifunctionele huidolie is marktleider op het gebied van gespecialiseerde huidverzorging. Ook in Nederland is deze unieke formule in 2011, net als vorig jaar, wederom dé nummer 1 gespecialiseerde huidolie in het schap van de drogist!

De onverslaanbare nummer 1 gespecialiseerde huidolie van Nederland!

Uit de statistieken t/m eind 2010 van gerespecteerd onderzoeksbureau Nielsen is gebleken, dat Bio- Oil het onbetwiste nummer 1 product is in het totale Nederlandse huidverzorgingsschap bij de drogist/parfumerie & supermarkt

  • Bio-Oil heeft in 2010 een marktaandeel in omzet van maar liefst 28.6% binnen de totale huidverzorgingsmarkt!
  • Maar liefst 57% van de groei binnen huidverzorging van Drug/Perfumery komt door Bio-Oil!
  • Maar liefst 58% van de groei binnen FOOD komt door Bio-Oil
  • Bio-Oil groeit in 2010 qua omzet met 13%, de nummer 2 op de markt daalt in dat jaar qua omzet met 15%!

100% natuurlijke ingrediënten

Bio-Oil is een mix van een olie waarin de effectieve, 100% natuurlijke ingrediënten perfect konden worden geplaatst in een volledig zuurstofvrije omgeving. Aan deze olieformule werden plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula toegevoegd. Deze oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor de huid. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil het gepatenteerde PurCellin Oil en de vitaminen A en E toegevoegd, die in combinatie met de plantaardige oliën zorgen voor de meest krachtige en positieve eigenschappen voor en een goede opname door de huid.

Littekens

Bio-Oil maakt het mogelijk om het uiterlijk van littekens optimaal te helpen verbeteren. De formule wordt in het land van herkomst (Zuid-Afrika) dan ook niet voor niets met veel succes toegepast op de brandwondenafdeling van het Red Cross Children's Hospital in Kaapstad! De formule van Bio-Oil heeft zeer positieve eigenschappen bij het voorkomen van nieuwe littekens alsmede bij verbeteren van het uiterlijk van reeds langer bestaande littekens.

Striae

Huidstriemen of striae ontstaan tijdens perioden van een snelle gewichtstoename (bijvoorbeeld een snelle groei tijdens de pubertijd of tijdens zwangerschap). Wanneer het lichaam sneller toeneemt dan de huid die het bedekt, ontstaan er inwendige scheurtjes in de huid. Bij de genezing ervan vormen deze scheurtjes littekens die op de huid zichtbaar zijn in de vorm van ontsierende huidstriemen of striae. Bio-Oil is internationaal hét nummer één- product qua verkoop bij een succesvolle behandeling van huidstriemen en striae.

Huidverkleuringen

Onder invloed van UV- straling ofwel vanuit een natuurlijke aanleg kan de huid op sommige plaatsen ontsierende verkleuringen vertonen door de aanmaak van teveel pigment. Ook het krabben aan muggenbeten of andere kleine wondjes resulteert vaak in donkere huidverkleuringen die erg hardnekkig kunnen zijn. Bio-Oil vermindert het ontstaan van pigmentvlekken die veroorzaakt worden door hormonale schommelingen, huidblekende middelen of een overmatige blootstelling aan zonlicht. Bij consequent dagelijks gebruik helpt Bio-Oil om de huid zichtbaar egaler voor de dag te laten komen.

Een zeer droge huid

Een uitgedroogde of zeer droge huid ziet er vaal, dof en allesbehalve stralend en gezond uit. De droge huid is bovendien erg kwetsbaar voor externe invloeden en een voortijdige veroudering, om maar niet te spreken van een verhoogde kans op een versnelde rimpelvorming! Bio-Oil is een intensief hydraterende en herstellende ´vochtboost´ dankzij de formule op basis van intensief hydraterende en verzachtende werkstoffen.

 

Consumentenprijs

  • Bio-Oil € 11,95/60 ml

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief