Bio-Oil, de multifunctionele Zomer- EHBO

Geplaatst op: 15-04-2010

De zomer staat bijna weer voor de deur! Tijd voor zon, zee, strand en...nieuwe badmode! Littekens en striae zijn dan het laatste wat je wilt. Zomertijd betekent ook vakantietijd, waarbij ongelukjes soms in een klein hoekje zitten! Bio-Oil®, de marktleider huidolie in de strijd tegen o.a. littekens, striae en huidverkleuringen, is een onmisbare ‘Zomer- EHBO'.

Niet alleen zorgt deze unieke formule er namelijk voor dat je straks zelfverzekerd in je nieuwe bikini kunt verschijnen, maar ook bij tal van vakantieongemakken zoals schaafwondjes, muggensteken, kwallenbeten of een dorstige huid biedt Bio-Oil® verlichting, verzachting en effectieve hulp bij het natuurlijk herstellend vermogen van de huid.

De formule van Bio-Oil is Multi-inzetbaar en daardoor ideaal voor tijdens de zomer, mede dankzij de niet-vette samenstelling. Dit komt door de toevoeging van de unieke werkstof PurCellinTM Oil. Dit is een in het laboratorium nagemaakte creatie van de olie die (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken. Deze bijzondere werkstof zorgt ervoor, dat de formule van Bio-Oil licht en gemakkelijk absorbeerbaar voor de huid wordt. Hierdoor kan deze zogeheten ‘droge olie'-formule met daarin de actieve werkstoffen optimaal en diep ín de huid trekken, zonder ook maar enig vetspoortje achter te laten.

Zelfverzekerd zomeren zonder striae en littekens? Een goede voorbereiding begint nu!

Bio-Oil, de multifunctionele Zomer- EHBOHet hebben van striae kan je zelfvertrouwen behoorlijk verminderen. Zeker nu de zomer in aantocht is en de mode weer een stuk bloter wordt. Deze ontsierende huidstriemen zijn met name zichtbaar op de buik, heupen en bovenbenen. Omdat ze niet in één dag zijn ontstaan, zullen ze ook niet zomaar weer verdwijnen. Een tijdige voorbereiding in de vorm van een consequente dagelijkse behandeling met Bio-Oil is dus met ingang van nu een absolute aanrader voor een ieder die straks mooi in badpak, zwembroek of bikini wil verschijnen. Het consequente en dagelijkse gebruik van Bio-Oil helpt actief om de vorming van striae en littekens te voorkomen en houdt de huid perfect soepel, veerkrachtig, gezond, weerbaar en gaaf. Voor mensen bij wie reeds striae of littekens zijn ontstaan, zal de dagelijkse verzorging met Bio-Oil reeds binnen afzienbare tijd (in de meeste gevallen al na 2 à 3 maanden) resulteren in een zichtbare vermindering ervan.

De 100% natuurlijke, multi-inzetbare ‘Zomer- EHBO'

De formule van Bio-Oil bevat, naast de unieke werkstof PurCellin Oil, tevens plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula. Deze 100% natuurlijke oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor de huid. Ze kalmeren, verzachten en helpen de huid optimaal bij haar natuurlijk herstellend vermogen. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil de vitaminen A en E toegevoegd, die in combinatie met de plantaardige oliën zorgen voor de meest krachtige en positieve eigenschappen voor de huid. Deze combinatie maakt Bio-Oil multi-inzetbaar als ‘EHBO- product', bijvoorbeeld tijdens de komende zomervakantie!

Zomerse gebruikstips met Bio-Oil

Omdat Bio-Oil multifunctionele toepassingen kent, vormt deze unieke huidolie een effectief ‘EHBO-zomerproduct'

Enkele aanvullende zomerse redactionele suggesties...

  • Kleine schaafwondjes na een actieve outdoor- vakantiedag? Smeer ze in met Bio-Oil voor een spoedig herstel en het voorkomen van littekens.
  • Veelvuldig door insecten gebeten en dor het krabben donker verkleurde plekjes op de huid gekregen? Smeer deze plekjes zo snel mogelijk twee maal daags in met Bio-Oil en help hiermee huidverkleuringen en littekentjes verminderen.
  • Teveel zon gehad? Bio-Oil kalmeert, verzacht en herstelt de rode en geïrriteerde huid van zowel gezicht als lichaam.
  • Een extreem droge huid door de inwerking van de zon, zee of zwembadwater? Bio-Oil is een regelrechte dorstlessende oase voor zelfs de meest droge zomerhuid van zowel gezicht als lichaam!
  • Iets teveel zon gehad of pigmentvlekjes gekregen door UV- straling? Bio-Oil is een ideale, kalmerende en verzachte olie voor lichaam en gezicht die huidverkleuringen tevens effectief aanpakt!
  • Droge haarpunten na veelvuldig zwemmen in zee of chloorwater? Masseer ze vóór het slapen gaan in met Bio-Oil en was het haar de volgende dag zorgvuldig uit. Zijdezachte haarpuntjes zijn hiermee verzekerd!
  • Kwallenbeten of daardoor jeuk of pijn? Bio-Oil verzacht en kalmeert de huid rondom de beet en bevordert een voorspoedig herstel.

 

 

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief