Bio-Oil, de hydraterende vochtoase voor de zeer droge huid!

Geplaatst op: 23-08-2010

Bio-Oil, de hydraterende vochtoase voor de zeer droge huid!

Vlak na de zomermaanden heeft de huid, die door de inwerking van de zon (UV- straling) en veelvuldig zwemmen in zee of chloorwater erg droog is geworden, met name een grote behoefte aan een intensieve hydratatie en dito herstel.

Kuurbehandeling

Bio-Oil, dé inmiddels befaamde multifunctionele huidolie vormt dan een ideale nazomerse kuurbehandeling voor lichaam én gezicht bij een zeer droge huid. Om weer snel optimaal gehydrateerd, soepel, zijdezacht en comfortabel aan te voelen!

Meest succesvolle bodycare van 2009

De internationale succesformule van Bio-Oil won inmiddels ook in Nederland diverse awards en onderscheidingen, zoals recentelijk een Astir Award en de Drogisterij Award, beiden in de categorie van meest succesvolle bodycare van het jaar 2009! Deze bijzondere formule met spraakmakende resultaten is niet voor niets een bestseller en kent diverse doeltreffende gebruiksmomenten bij o.a. de behandeling van striae, littekens, huidverkleuringen en...een sterk uitgedroogde huid!

Intensief hydraterende en herstellende ´vochtboost´

Een intensieve hydratatie voor de huid is onmisbaar, zeker net na de zomermaanden! Een uitgedroogde of zeer droge huid ziet er vaal, dof en allesbehalve stralend en gezond uit. De droge huid is bovendien erg kwetsbaar voor externe invloeden en een voortijdige veroudering, om maar niet te spreken van een verhoogde kans op een versnelde rimpelvorming! Bio-Oil hydrateert en herstelt de huid met een 'vochtboost'.

Intensief herstel voor zeer droge, door de zon beschadigde huid

Aan deze olieformule werden plantaardige oliën van Lavendel, Rozemarijn, Kamille en Calendula toegevoegd. Deze rijk verzorgende oliën hebben stuk voor stuk talloze positieve effecten voor het verkrijgen en behouden van een mooie, gave , soepele en gezonde huid. Tevens werden aan de formule van Bio-Oil de vitaminen A en E toegevoegd. In combinatie met de plantaardige oliën zorgen deze belangrijke huidvitaminen voor een intensief herstel van onder andere een zeer droge, door de zon beschadigde huid.

Optimaal vochtherstel en voeding, zonder vet huidgevoel dankzij PurCellin Oil

Een consequente dagelijkse verzorging met Bio-Oil zorgt ervoor, dat de droge huid van zowel het lichaam als gezicht na de zomermaanden weer binnen afzienbare tijd soepel, veerkrachtig en zacht aanvoelt. De formule van Bio-Oil is niet vet, ondanks dat het een olie betreft. Dit komt door de toevoeging van de unieke werkstof PurCellinTM Oil, een in het laboratorium nagemaakte creatie van de olie die (water)vogels afscheiden, om hun verendek optimaal waterafstotend te maken.

Makkelijk absorbeerbaar voor de huid

Deze bijzondere werkstof zorgt ervoor, dat de formule van Bio-Oil licht en gemakkelijk absorbeerbaar voor de huid wordt. Hierdoor kan deze zogeheten ‘droge olie'-formule met daarin de actieve werkstoffen optimaal en diep ín de huid trekken. Dit, zonder ook maar enig vetspoortje achter te laten, terwijl de formule zorgt voor een optimaal vochtherstel én rijke voeding van de huid!

Bio Oil, hét onbetwiste nummer 1 skincare product van Nederland!

  • Uit de statistieken t/m juni 2010 van onderzoeksbureau Nielsen is gebleken, dat Bio Oil het onbetwiste nummer 1 product is in het totale Nederlandse huidverzorgingsschap bij de drogist/parfumerie & supermarkt
  • Bio Oil genereerde qua omzet in de eerste helft van 2010 reeds 15% groei t.o.v. 2009
  • Bio Oil heeft in 2010 maar liefst 31% marktaandeel binnen de totale medicinale huidverzorging

Meer informatie: www.bio-oil.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief