Binnenkort verkrijgbaar; Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen

Geplaatst op: 05-10-2010

Binnenkort verkrijgbaar; Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen

Ongeveer de helft van alle Nederlanders voelt zich in het winterseizoen regelmatig niet lekker. En bíjna iedereen weet dat een goede weerstand kan helpen om gezond te blijven.

Nieuwe kauwtabletten

Even kauwen en je weerstand heeft zijn dagelijkse oppepper weer gehad. Dát is het principe van de A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen. Ze zijn op elk moment van de dag en waar dan ook in te nemen, er hoeft niet eens een glas water aan te pas te komen. En dat maakt de nieuwe kauwtabletten tot een welkome aanvulling op het A.Vogel Echinaforce assortiment. De kauwtabletten hebben bovendien een lekkere frambozensmaak.

Gezond blijven óf sneller herstellen na ziekte

De nieuwe Echinaforce kauwtabletten voor volwassenen geven dagelijks dat beetje extra weerstand om gezond te blijven óf om sneller te herstellen als je je niet lekker voelt. Dat komt door de hoge dosering Echinacea purpurea; een plant die al sinds jaar en dag bekend staat om zijn weerstandsverhogende invloeden. De Echinacea purpurea wordt hierin bijgestaan door vitamine C - één kauwtablet bevat 50% van de ADH! - die de weerstand extra ondersteunt.

Eén kauwtablet per dag

Als vuistregel kan gehanteerd worden: één kauwtablet per dag voor de dagelijkse weerstand, twee tabletten per dag voor extra weerstand (bijvoorbeeld als je je niet lekker voelt) en drie tabletten indien wenselijk (bijvoorbeeld om aan te sterken na ziekte).

 

Consumentenadviesprijs

  • A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen  €16,95/60 kauwtabletten, verkrijgbaar vanaf half oktober.

 

A.Vogel Echinaforce kauwtabletten + vitamine C voor volwassenen is een gezondheidsproduct, lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief