Binnen twee weken vollere, dikkere én langere wimpers!

Geplaatst op: 01-06-2011

Binnen twee weken vollere, dikkere én langere wimpers!

Iedere vrouw droomt van volle en lange wimpers, 2011 wordt HET jaar van de wimpers! Langer, voller en vooral... meer meer meer!

Voor een opzienbarende metamorfose

Met de introductie van het revolutionair nieuwe ‘Lash Recovery Serum' brengt PRIORI opnieuw een spraakmakende formule op de markt die korte en dun bezaaide wimpers binnen no time een opzienbarende metamorfose geeft door hun lengte, dikte én volume qua groei intensief te stimuleren! Dit unieke product wordt wereldwijd gelanceerd in bijna 30 landen.

Wat is het?

Het geavanceerde ‘Lash Recovery Serum' van PRIORI Skincare is dé "anti-aging boostertherapie" voor mooie, lange, dikke en volumineuze wimpers én vollere wenkbrauwen. Dit nieuwe product is 100% veilig en hypoallergeen. Het heeft dus geen schadelijke effecten op het oog en de kleur van de iris.

Hoe werkt het?

PRIORI Lash Recovery Serum is het eerste prostaglandinevrije wimpergroeimiddel dat gebruik maakt van de kracht van drie verschillende lipopeptiden (het zogeheten ‘Triple Lipopeptide Complex'), die synergetisch samenwerken voor spraakmakende resultaten ten aanzien van de toename van de lengte, dikte en het volume van de wimpers. Dit nieuwe serum wordt elke avond vóór het slapen gaan op de schone wimpers en wenkbrauwen aangebracht. Het stimuleert en voedt de haarfollikels, waardoor de wimpers en wenkbrauwen er significant voller, dikker en voluptueuzer uit gaan zien.

Na 2 weken zijn de wimpers 27,75% langer

Het nieuwe PRIORI Lash Recovery Serum staat garant voor zeer snelle en klinisch bewezen resultaten. Binnen tot 2 à 3 weken gebruik zijn de resultaten reeds zichtbaar. Na 2 weken gebruik zijn de wimpers 27,75% langer en na 6 weken gebruik zelfs 56,01%! Het serum is met de grootst mogelijke zorg en aandacht ontwikkeld, om de ogen op geen enkele wijze te irriteren (hetgeen bij veel andere wimpergroeiproducten een veel gehoord hinderlijk fenomeen is).

Wimpergroeistimulerend, voedend, conditionerend...

Het Lash Recovery Serum bevat ook botanische extracten van onder andere komkommer, kamille en groene thee. Deze werkstoffen staan bekend staan vanwege hun verzachtende, kalmerende en hydraterende eigenschappen. De toegevoegde provitamine B5 zorgt voor soepele, veerkrachtige en gezonde wimperhaartjes. Hyaluronzuur en glycerne geven de wimpers een mooie glans en houden deze optimaal in conditie. Een ingekapseld vitaminecomplex met daarin o.a. de vitaminen A, C en E in combinatie met fosforlipiden geeft de wimpers voeding en stimuleert de groei. Het resultaat zijn lange, volle, mooi glanzende en opvallend volumineuze wimpers, zelfs zonder mascara!

 

Verkoopprijs

  • PRIORI Lash Recovery Serum € 85,00/ 4ml

 

Meer informatie: www.mooiewimpers.nu

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief