Bij DA Drogist brillen op individuele sterkte verkrijgbaar

Geplaatst op: 11-01-2011

Bij DA Drogist brillen op individuele sterkte verkrijgbaar

Voortaan ga je voor een nieuwe bril niet meer naar de opticien maar gewoon naar je DA Drogist waar je uit maar liefst 175 verschillende monturen van Eyelove brillen kunt kiezen!

Servicegericht

Al ruim veertig DA Drogisterijen hebben momenteel al een optiek in de winkel van Eyelove en eind 2011 wil Eyelove in 160 drogisterijen actief zijn. John Keijsers, voormalig directeur van optiekketen Hans Anders heeft dit shopin-shop-concept opgezet en heeft samenwerking met de DA gezocht omdat de DA een drogist is die zeer servicegericht is naar de consument.

Speciaal opgeleid

Het personeel van de DA krijgt een speciale opleiding over de brillen en worden daarna in de winkel een week begeleidt door opticiens die ook helpen bij eventuele problemen.

Goede kwaliteit

Eyelove voert geen oogmetingen uit maar neemt de sterkte over van bestaande brillenglazen tot een sterkte van plus/min 8 en tot maximaal 4 in het geval van een cilinder. Jongeren onder de 16 jaar kunnen niet terecht omdat hun ogen nog veel veranderen. De glazen zijn dun geslepen en hebben dezelfde kwaliteit als van Specsavers, Hans Anders en Het Huis.

Heel eenvoudig én snel

Hoe werkt het? Heel eenvoudig én snel: je kiest een leuk montuur uit en de speciaal opgeleide DA medewerker voorziet de bestaande bril of de gegevens van een recente oogmeting om het montuur van de juiste glazen te voorzien. Dan wordt de bril besteld en na twee weken kun je je bril gewoon ophalen bij je DA Drogist!

Vanaf €45

Een standaard bril kost €45 en voor een multifocale bril ben je €95 kwijt. Ook zijn alle brillen voorzien van een ontspiegeling en kraswerende laag en worden bij hogere sterktes zonder bijbetaling de glazen extra dun geslepen! Bovendien krijg je ook 12 maanden garantie én een extra ‘goedzicht garantie' op de multifocus bril. Zo heb je bij elke gelegenheid of outfit een leuke, trendy en passende bril!

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief