BFLmag: eerste E-glossy voor op je tablet

Geplaatst op: 11-03-2014

 BFLmag: eerste E-glossy  voor op je tablet

Nederland heeft de allereerste E-glossy van Nederland: BFLmag! Het online magazine heeft de laatste beauty- en fashiontrends, bijzondere verhalen, colums, interviews, travel, video, nieuwste producten, psyche en nog veel meer! Met elke maand weer een gloednieuwe editie.

BFLmag is gratis te downloaden op je tablet in de iOS en Android Kiosk en is dé online magazinebeleving in het luxe segment voor je tablet!

De creatievelingen achter BFLmag

Achter het concept van BFLmag zit Sabina Huf van Huf Media uit Den Haag. Zij maakt BFLmag samen met Een Media en een team van journalisten, online en printcreatievelingen. BFLmag is geen pdf-magazine of een blog, maar een contentgedreven E-glossy met een hoge mate van digitale interactie. Door de custom gebouwde software zijn de productiemogelijkheden onuitputtelijk.

Beauty, Fashion en Lifestyle

BFL staat voor Beauty, Fashion en Lifestyle en is daarmee your Best Friend in Luxury. BFLmag is een digitaal platform voor luxe, niche en salonmerken en onderscheidt zich door het interactieve ontwerp, de nieuwste techniek en online shoppingsmogelijkheden binnen een E-glossy omgeving. De lezers kunnen bovendien alles delen via social media.

Je eigen BFLmag profiel

BFLmag maakt het, na het uitkomen van meerdere edities, ook mogelijk een volledig BFLmag-profiel met gepersonaliseerde content te verkrijgen.

Uiteraard is BFLmag ook te bekijken via www.bflmag.com.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief