Betaalbare luxe in 2010: Australian Gold Sinfully Black

Geplaatst op: 03-02-2010

Betaalbare luxe in 2010: Australian Gold Sinfully Black

Met afgunst bekeken worden voelde nog nooit zo goed dankzij ‘Sinfully Black’, één van de allernieuwste intens diepe bruiningsproducten voor onder de zonnebank van de marktleider in zonnebankcosmetica Australian Gold!!

15-voudige melange

Deze geavanceerde bruiningslotion valt, dankzij een hoogwaardige 15-voudige melange van intens donkere bronzers en huidverzachtende werkstoffen, onder de noemer betaalbare luxe. De formule werd speciaal ontwikkeld voor een ieder die een bijna zondige, sensationeel diepe bruining wenst, in slechts enkele sessies onder de zonnebank!

Hoogste aantal bronzers

De formule van de nieuwe Australian Gold Sinfully Black bevat het hoogste aantal bronzers, de meeste vitaminen en de beste huidverzorgende ingrediënten in één topformule. Deze lotion is perfect voor de bruiner die alleen gaat voor het meest extreme bruiningsresultaat, op echter een veilige en vooral verantwoorde wijze.

Intense bruining 

De uitgekiende textuur van Australian Gold ‘Sinfully Black’ zorgt voor een zeer intense bruining van de huid onder de zonnebank, om trots op te zijn. De formule bevat hiervoor een 15-voudige melange van onder meer zeer diepe bronzers zoals onder andere karamel, Monoï de Tahiti en walnootschaal olie. De formule is dusdanig ontwikkeld, dat de huid met slechts enkele sessies onder zonnebank reeds een zeer intense bruining met een onweerstaanbare, diep gebronsde gloed opdoet!

Anti-aging ingrediënten

De formule van Australian Gold ‘Sinfully Black’ bevat tevens uitzonderlijk hoog geconcentreerde, intensief huidversterkende anti-aging ingrediënten. Een rijke mix van plantaardige werkstoffen zoals hennepzaadolie (zeer intensief hydraterend), zonnebloemolie en Kukuïnoot olie alsmede vitaminen, zorgen voor een zondig zachte en opvallend soepele huid!

Verleidelijk bessenparfum

De uitgekiende combinatie van de plantaardige werkstoffen zorgt er tevens voor dat de eenmaal verkregen, zeer intens bruine teint, extra langdurig aanhoudt! De nieuwe Australian Gold ‘Sinfully Black’ heeft een verleidelijk bessenparfum, dat deze lotion extra aantrekkelijk in gebruik maakt.

Verkoopprijs

Australian Gold 'Sinfully Black': € 29,95/250 ml.

Meer informatie: traliangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief