Beschermde en soepele lippen tijdens de wintersport

Geplaatst op: 18-11-2011

Beschermde en soepele lippen tijdens de wintersport

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur, vele medelanders vertrekken binnenkort richting de wit besneeuwde hellingen voor een sportieve vakantie. Dat vraagt dus om een optimale zonbescherming voor de lippen.

Met zonnefilter SPF 15

hannah Sun Perfection Full Lips met toegevoegde zonnefilter SPF 15 beschermt de tere huid van de lippen op de pistes tegen UV- straling en uitdroging door gure wind en kou en houdt ze daarmee perfect soepel en langdurig jeugdig. De formule werd ontwikkeld op basis van plantaardige hydroxypyroline (een aminozuur), onderdeel van de werkstof SEPILIFT DPHP.

Beschermt, herstelt en stimuleert

Het geavanceerde ingrediënt zorgt ervoor dat de huid van de lippen op een drievoudige, intensief verstevigende wijze optimaal wordt verzorgd. De formule stimuleert de concentratie van de collageenvezels, beschermt het elastine en beschermt de fibroblasten tegen vrije radicalen. Dit drievoudige effect speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de tere huid van de lippen. De zijdezachte balsem zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid.


Verkoopprijs

  • hannah Sun Perfection Full Lips (SPF 15)  € 9,90

Meer informatie: www.huidcoach.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief