Bent u voorbereid op de goede voornemens van uw klant voor 2013?

Geplaatst op: 29-11-2012

Bent u voorbereid op de goede voornemens van uw klant voor 2013?

Meer dan de helft van de Nederlanders is te zwaar. 27% van de mannen en 39% van de vrouwen heeft vooral een te dikke buik (een omvang van meer dan 102 cm bij mannen en meer dan 88 cm bij vrouwen).

Overgewicht en dan met name teveel buikvet verhoogt de kans op hoge bloeddruk, een verhoogd cholesterolgehalte en suikerziekte. Bent u voorbereid op klanten met goede voornemens voor 2013?

Metabolisme in balans

Ook al beginnen jaarlijks veel mensen vol goede moed aan het aanpakken van dit overgewicht, helaas zit 95% van de afvallers binnen vijf jaar alweer op het oude gewicht. Metabool Support van Orthica kan het lichaam helpen om bij overgewicht het metabolisme in balans te houden en de risico´s te beperken. Olijfbladextract heeft een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel en de bloeddruk, groene thee helpt de cholesterolspiegel in balans te houden en een gepatenteerde mix van cranberry- en aardbei-extract werkt ontstekingsremmend.

Display ‘Goede voornemens?'

Een verpakking Metabool Support bevat 60 capsules en heeft een consumentenprijs van € 32,95. In het display ‘Goede voornemens?', zit 6x Metabool Support en 6x Multi Co-Enzym (30 tabletten). Bij aanschaf van twee producten uit het display ontvangt de consument gratis een verpakking Orthiflor Chew (30 kauwtabletten) t.w.v. € 18,95. Bel voor meer informatie of om te bestellen met de Orthica Service Desk via tel: 036-5460909.

Orthica webtrainingen

Voor het adviseren van voedingssupplementen is gedegen kennis noodzakelijk Met de Orthica webtrainingen helpen we u graag een handje. Geen saaie kost en stapels boeken, maar leuke, afwisselende modules die u op een interactieve manier voorzien van de benodigde informatie over suppletie en de producten van Orthica. Op elk gewenst moment, thuis of op het werk, kunt u starten met de training of gewoon doorgaan waar u de vorige keer gebleven was. Na afronding van de modules zult u met succes uw klant adviseren! Begin direct op www.orthica.nl/webtrainingen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief