Beiersdorf introduceert de nieuwe anti-transpirant lijn Hidrofugal

Geplaatst op: 11-10-2012

Beiersdorf introduceert de nieuwe anti-transpirant lijn Hidrofugal

Nederland heeft een nieuw anti-transpirant merk: Hidrofugal. De producten verminderen de zweetproductie en bieden daarmee ‘okselzekerheid'. Het Hidrofugal-assortiment is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en bestaat uit een Classic lijn voor de normale huid en een Sensitive lijn voor de gevoelige huid.

Hidrofugal Classic, vermindert transpiratie

De Hidrofugal anti-transpirant Classic lijn, bestaande uit een spray, roll-on en verstuiver, vermindert transpiratie en biedt een betrouwbare bescherming tegen lichaamsgeur. De geurloze Hidrofugal Classic producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. De formule bestaat uit het basisingrediënt Aluminium Chlorohydrate (ACH). De hoge concentratie ACH dringt diep door in de zweetporiën en zorgt voor een anti-transpiratie effect tot wel 48 uur.

Hidrofugal Sensitive voor de gevoelige huid

De Hidrofugal anti-transpirant Sensitive lijn, bestaande uit een stick en een roll-on, heeft een milde geur en bevat naast dezelfde ingrediënten als in de Classic lijn ook Panthenol. Deze werkzame stof zorgt ervoor dat de producten uitermate geschikt zijn voor de gevoelige okselhuid. Hidrofugal Sensitive kan zelfs zonder problemen na het scheren van de oksels worden aangebracht.

Hidrofugal Classic Forte bij hevig transpireren

De Hidrofugal Classic Forte verstuiver is extra geconcentreerd. Naast het basisingrediënt ACH is Aluminium Chloride (AC) aan de formule toegevoegd. Dit zorgt voor een zweetreductie van maximaal 91% tot wel 72 uur lang. Hiermee is dit product het sterkste binnen het Hidrofugal-assortiment. Een ideaal product voor mensen die hevig transpireren.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Hidrofugal Classic en Sensitive  € 5,99 per product.
  • Hidrofugal Classic Forte verstuiver € 6,99

 

Hidrofugal is vanaf oktober 2012 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief