Behoudt Susanne Direks haar titel 'Beste Zelfzorgadviseur' ook in 2013?

Geplaatst op: 18-03-2013

Behoudt Susanne Direks haar titel 'Beste Zelfzorgadviseur' ook in 2013?

Begin dit jaar is de zoektocht naar de Beste Zelfzorgadviseur 2013 van Nederland weer gestart, een initiatief van het CBD en drogisterijvakblad Nieuwe Drogist. Na de eerste ronde, een kennistest, is de top 10 van de genomineerden die door gaan naar de tweede ronde bekend geworden.

De verkiezing tot beste zelfzorgadviseur is in het leven geroepen om een goed en vakkundig advies bij de verkoop van zelfzorgmiddelen te stimuleren.

Twee genomineerden van Uw Eigen Drogist

Marianne van der Liende van Uw Eigen Drogist Marianne van der Liende uit Schalkhaar en Susanne Direks van Uw Eigen Drogist Appels uit Tilburg hebben zich weten te plaatsen voor deze spannende verkiezing! Susanne Direks won vorig jaar de felbegeerde titel Beste Zelfzorgadviseur 2012.

Wie gaat er door naar de derde ronde?

Marianne van der Liende en Susanne Direks krijgen binnenkort bezoek in de winkel van een mystery shopper. Lukt het dit jaar Marianne van der Liende om door te dringen tot de finale of prolongeert Susanne Direks haar titel als beste zelfzorgadviseur? De laatste ronde bestaat uit een vraaggesprek met een vakjury op donderdag 16 mei. De winnaar van de verkiezing van 2013 wordt op vrijdag 24 mei bekend gemaakt en mag zich een jaar lang de Beste Zelfzorgadviseur van Nederland noemen en ontvangt de Gouden Gaper wisselbokaal.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief