Behandeldoekjes voor een onzuivere huid

Geplaatst op: 09-10-2014

Behandeldoekjes voor een onzuivere huid

De Clinical-lijn van Paula's Choice is uitgebreid met Clinical KP Treatment Cloths. Handige behandeldoekjes met o.a. melkzuur en salicylzuur die huidproblemen zoals keratosis pilaris, puistjes en een rode huid effectief aanpakken.

Zonder alcohol

De nieuwe Clinical KP Treatment Cloths van Paula's Choice bevatten een combinatie van 8% melkzuur (AHA), 2% salicylzuur (BHA) en de kalmerende werkstof Boerhavia Diffusawortel. De behandeldoekjes bevatten geen alcohol, zijn te gebruiken bij huidproblemen zoals puistjes, keratosis pilaris en een rode huid en kunnen gebruikt worden op het gehele lichaam. Bij consequent gebruik zorgen ze voor een gladde, zachte, gekalmeerde en gelijkmatigere huid.

Hoe gebruik je de doekjes?

De Clinical KP Treatment Cloths breng je één of twee keer per dag aan op de te behandelen huiddelen en masseer je zacht met ronddraaiende bewegingen op een schone, droge huid (let op: niet afspoelen). Eén doekje is genoeg voor een groot huidoppervlak. Breng na het gebruik indien gewenst een (nacht)crème aan zorg dat je overdag altijd een product voor je gezicht gebruikt met minimaal SPF 25.

Zorg dat de verpakking goed gesloten blijft zodat de doekjes niet kunnen uitdrogen.


Consumentenadviesprijzen

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief