Beautypedia, vanaf nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!

Geplaatst op: 24-09-2010

Beautypedia, vanaf nu ook beschikbaar vanaf je mobiele telefoon!

Goed nieuws voor de fans van ‘Beautypedia', het online platform van ‘Cosmetics Cop' Paula Begoun en haar team dat meer dan 45.000 gedetailleerde productbeoordelingen bevat

De website is vanaf nu ook beschikbaar in een mobiele versie voor o.a. iPhones en smart phones met het Android besturingssysteem!

Meer dan 45.000 productbeoordelingen

Beautypedia' is 's werelds grootste database op het gebied van beoordelingen van cosmetische producten. Inmiddels zijn meer 45.000 productbeoordelingen beschikbaar (huidverzorging en make up), van honderden verschillende merken. Deze beoordelingen zijn niet gebaseerd op marketing uitlatingen of op de ervaringen van andere gebruikers (die immers een heel ander huidtype of huidprobleem kunnen hebben) maar op objectieve, wetenschappelijke informatie.

Werkzaamheid van de ingrediënten

Paula Begoun en haar professionele team beoordelen producten aan de hand van gepubliceerd, wetenschappelijk onderzoek over de werkzaamheid van de ingrediënten van het product. De beloftes en claims van een cosmetische product worden op deze website vergeleken met de werkzaamheid van de ingrediënten.

Waardevolle database voor de kritische cosmeticagebruiker

‘Beautypedia' bevat een waardevolle, zeer uitgebreide database voor de kritische cosmeticagebruiker met alle productbeoordelingen en een onderdeel "Best Products" met producten, per categorie, die Paula als beste heeft beoordeeld. Daarnaast bevat de website een schat aan informatie over hoe je de huid elke dag opnieuw optimaal kunt verzorgen, beschermen en herstellen, de do's en don'ts en veel nuttige tips waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuw cosmeticaproduct. De site bevat tevens diverse columns en artikelen van Paula Begoun. Wekelijks wordt er nieuwe informatie toegevoegd

Vanaf nu ook mobiel te raadplegen!

‘Beautypedia' is vanaf nu ook mobiel te raadplegen voor haar abonnees. Door eenvoudig www.beautypedia.com in te voeren in de internet browser van je mobiele telefoon en vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in te voeren, heb je onderweg direct toegang tot de informatie van Beautypedia. Sta je dus in een drogisterij of parfumerie en op het punt om een product te kopen? Met de mobiele informatie van ‘Beautypedia' maak je een weloverwogen keuze!

Nog geen abonnee?

Voor $ 4,95 per maand (of $ 24,95 per jaar) heb je onbeperkt toegang tot ‘Beautypedia'. Abonneren kan zowel via de website als via de mobiele versie van ‘Beautypedia'. De website is Engelstalig.

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief