Beauty Speed Date Event van MOOI PR groot succes

Geplaatst op: 24-09-2013

Beauty Speed Date Event van MOOI PR groot succes

Afgelopen donderdag organiseerde het PR bureau MOOI PR uit Amsterdam voor de tweede keer het persevent Beauty Speed Daten. Het evenement vond plaats in Nevy Amsterdam en werd speciaal georganiseerd voor de Nederlandse beauty pers.

De eigenaressen van MOOI PR, Melissa Slotemaker en Sharon van Eeghen-Rosier, merkten vorig jaar dat Beauty Speed Daten snel en effectief werkte, daarom organiseerde ze op 19 september jl. de tweede editie die wederom enorm succesvol was.

5 minuten per sessie

Het Beauty Speed Date Event in Nevy was 's ochtends gereserveerd voor 17 topmerken en 28 beauty editors. Elk merk kreeg een eigen tafel toegewezen waar de producten mooi op waren gepresenteerd. Na een welkome ontvangst kreeg elk beautymerk vijf minuten de tijd om 2 journalisten onder de tafel te spelen met hun producten, uiteraard konden de producten ook worden getest. Als de tijd om was ging er een bel en konden de journalisten doorschuiven naar de volgende tafel. Op deze manier werden de journalisten in ruim anderhalf uur op de hoogte gesteld van de nieuwste beauty producten.

Favoriete beauty match 

Na de beauty journalisten was het 's middags de beurt aan de online pers waaronder Drogisterijnieuws.nl en Glamouristagirl.nl. Tijdens deze sessie gingen de merken wederom weer all-in met 34 beauty bloggers om het spel van de liefde te spelen. Na elke datingsessie van ruim 1,5 uur kregen de deelnemers nog de tijd om rustig na te praten met hun favoriete beauty match met een heerlijk hapje en drankje. Uiteraard kreeg de pers een goodiebag mee om de nieuwste beautyproducten thuis uitgebreid te kunnen testen.

17 topmerken

De volgende 17 topmerken deden mee aan het Beauty Speed Date Event van MOOI PR in Amsterdam: Ahava, Alcina, Babor, Beauty Must Haves, Boots, Comfort Zone, Dr. Hauschka, Etat Pur, Gamila Secret, L'Occitane, Lubex, Neoderma, Oolaboo, OPI, Qiriness, Sans Soucis en Susan Hoffman.

 

Bekijk het filmpje van www.glamouristagirl.nl voor een impressie van het tweede Beauty Speed Date Event van MOOI PR.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief