Bama zorgt voor extra comfort bij hoge hakken

Geplaatst op: 09-04-2014

Bama zorgt voor extra comfort bij hoge hakken

De meeste vrouwen kennen het probleem wel bij het dragen van hoge hakken: pijnlijke en branderige voeten en wrijving. Deze problemen zijn toch heel eenvoudig op te lossen met speciale schoen- en voetverzorgingsproducten van Bama.

Bama heeft producten die je voeten helpen te ondersteunen en te verzorgen zodat je weer lekker loopt op je mooie hakken!

Bama Ultradunne Gel Zolen

Weg met branderige en pijnlijke voeten! Bama Ultradunne Gel Zolen zijn zachte inlegzolen met schokdempende kussens en zorgen voor verminderde druk en geven verlichting op de bal en hiel van de voet. Deze ¾-inlegzool past o.a. in sandalen en open, smalle pumps.

Bama Ondersteunende Gel Pads

De Ondersteunende Gel Pads van Bama zijn kleine en onzichtbare zachte pads met de innovatieve Air Cushion Technology. Ze verlichten de voorvoet, zorgen voor extra grip en maken het lopen op hoge hakken onmiddellijk comfortabeler.

Bama Gel Heel Liners

Bama Gel Heel Liners zijn zelfklevende gelstrips en voorkomen dat je hiel uit je schoen glipt. Deze strips beschermen tegen onaangename wrijving en zorgen voor een optimale grip en een comfortabeler gevoel bij het dragen van je pumps en andere hoge hakken.

Bama Silky Comfort Spray

Deze spray met lichte nevel heeft een zachte aangename geur en verwent je blote voeten met echte zijde en houdt de huid wel 24 uur lang aangenaam fris en droog zodat je minder last hebt van wrijving.


Consumentenadviesprijzen

  • Bama Ultradunne Gel Zolen   € 8,95
  • Bama Ondersteunende Gel Pads   € 5,95
  • Bama Gel Heel Liners   € 5,95  
  • Bama Silky Comfort Spray  € 5,95/100 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief