Balneoil Theraie, therapeutische badtherapie voor wellness én welzijn!

Geplaatst op: 26-11-2010

Balneoil Theraie, therapeutische badtherapie voor wellness én welzijn!

Met name in het najaar is deze therapie zeer populair als behandeling bij consumenten die de professionele schoonheidssalon bezoeken.

Ontgiftende (‘detox') eigenschappen

Dermophisiologique biedt meerdere verschillende hoogwaardige badoliën voor een professionele ‘Balneo Therapie' die, al naar gelang de gekozen variant, diverse positieve effecten hebben op de huid en het gevoel van welzijn. De formules hebben ontgiftende (‘detox') eigenschappen op het gehele lichaam en kunnen worden ingezet bij huidproblemen zoals een vette en onzuivere huid, een acnegevoelige huid, cellulite, een verslapte huid en rimpels.

Kuurbaden op basis van actieve plantaardige werkstoffen

De actieve plantaardige werkstoffen van de Dermophisiologique Balneoil- badoliën dringen diep door in de huid, voor een optimaal kuureffect op meerdere fronten. De rijke formules herstellen de celstofwisseling onder invloed van biochemische reacties in het lichaam. Tevens worden het natuurlijke fysiologische evenwicht en de weerstand van de huid hersteld. De toegevoegde actieve werkstoffen verhogen het algehele gevoel van wellness en totale ontspanning aanzienlijk! Er is een keuze uit verschillende Dermophisiologique Balneoil- producten.

Alghe e Iodio Badolie

Deze badolie is gebaseerd op organisch Jodium, Zeewier, Berk, Klimop-extract, Paardenkastanje en andere natuurlijke extracten die drainerend, remineraliserend en verzachtend zijn. Deze badolie wordt aanbevolen bij cellulite, een vette huid met aanleg voor acne en een schilferende, uitgedroogde en verslapte huid.

RLS Badolie

Deze rustgevende badolie op basis van citroengras, rozemarijn en bittere sinaasappel is ontspannend, kalmerend, verdrijft vermoeidheid en maakt slaperig. De formule heeft een krachtig reinigend effect op de huid en wordt aanbevolen bij o.a. huidirritaties, vlekkerigheid en vroegtijdige huidverouderingsverschijnselen.

ROS Badolie

Dankzij de actieve werking van kamfer en hysop op de microbloedcirculatie heeft deze badolie een normaliserende invloed op de celstofwisseling en hierdoor een ontgiftende (detox) werking. De tonus en elasticiteit van de huid worden hersteld waardoor deze badolie een goede remedie is tegen rimpels en huidverslapping. Doordat de zuurstofopname inde huid toeneemt is deze olie ook bijzonder geschikt bij een detoxbehandeling en voor een vale, vermoeide huid. De olie is ook ideaal bij mensen met een slechte doorbloeding (kouwelijke aanleg) en bij winterhanden en/of voeten.

EQL Badolie

De actieve werkstoffen (o.a. salie, rozemarijn en lavendel) die deze badolie uniek maken, hebben een zeer belangrijke werking op de microbloedcirculatie in de huid. Door een verhoogde zuurstofopname in de huid is deze badolie uitermate geschikt bij alle detoxbehandelingen, cellulite, seborrea of acne. Het normaliseert de celstofwisseling waardoor de huid beter 'gevoed' wordt, hetgeen zeer belangrijk is bij huidverslapping, rimpels en huidveroudering. Deze badolie werkt vochtafdrijvend en drainerend en is bijzonder effectief bij oedeemvorming.

Bagnattivo Badolie

Deze badolie op basis van Tea Tree, Lavendel, Salvia , Menthol en Jeneverbes is rijk aan actieve werkstoffen en is vooral bedoeld als voetbad (ideaal bij kloven en zweetvoeten), maar is ook geschikt voor alle huidproblemen van het lichaam, zoals een droge schilferende huid of overmatig zweten. De actieve werkstoffen helpen bovendien bij spier- en gewrichtspijn en hebben een herstellend effect op huidproblemen die worden veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen.

Frenaschiuma

Dit unieke product is bedoeld om schuimvorming in een bubbelbad of Jacuzzi te voorkomen. Als het tegelijkertijd met de Dermophisiologique badolie wordt toegevoegd, ontstaat geen schuim, maar is de werking van de Balneoil- badolie onveranderd. Slechts 2 ml is voldoende per badbehandeling.

Meer informatie: www.devaloiscosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief