Bad- & doucheproducten van Sanicur vernieuwd

Geplaatst op: 10-01-2014

Bad- & doucheproducten van Sanicur vernieuwd

Tijdens het douchen of baden is het belangrijk dat je een product gebruikt die je huid goed beschermd, voedt en verzorgt. Sanicur heeft speciaal voor elk huidtype een product ontwikkeld die verrijkt is met natuurlijke extracten die nóg beter helpen om je huid heerlijk soepel, zacht en gezond te houden.

De vernieuwde lijn van de Sanicur bad- en doucheproducten is dermatologisch getest, pH-huidneutraal en bestaat uit de volgende vier varianten: Original, Dermo Olie, Sensitive en Vitaal.

Sanicur Original voor alle huidtypes

Sanicur Original Bad- en Douchegel is niet gewijzigd. Deze vertrouwde formule is geschikt voor een milde, dagelijkse reiniging van alle huidtypes. De dermo beschermende samenstelling bevat antibacteriële bestanddelen en heeft daarmee een intensieve huidbeschermende functie. De frisse formule reinigt, verzorgt en helpt de huid hydrateren tijdens het douchen en houdt haar soepel, gezond, veerkrachtig en in balans.

Sanicur Dermo Olie voor de droge huid

De verbeterde formule van Sanicur Dermo Olie Bad- en Douchegel is nu verrijkt met jojoba olie en is speciaal voor de droge huid. De toegevoegde jojoba olie in deze formule helpt je huid te hydrateren, te beschermen en zorgt dat je huid haar veerkracht helpt te behouden.  Deze olieformule laat de huid na het douchen of bad lekker fris, zacht, soepel en elastisch aanvoelen.

Sanicur Sensitive voor de gevoelige huid

Heb je een gevoelige huid? De nieuwe Sanicur Sensitive Bad- en Douchegel is mild en zacht voor de dagelijkse reiniging van de gevoelige huid, hypo-allergeen, bevat een allergeenvrij parfum en is verrijkt met natuurlijk kamille extract. Deze zeer milde samenstelling reinigt, verzorgt en hydrateerd de gevoelige huid.

Sanicur Vitaal voor de rijpere huid

Sanicur Bad- en Douchecrème Vitaal is speciaal voor de rijpere huid.  Deze verzorgende crème formule bevat een hoog gehalte aan anti-oxidanten dankzij de toegevoegde natuurlijke granaatappel extracten. De formule heeft een vollere structuur met een heerlijke frisse, fruitige geurbeleving die de ouder wordende huid reinigt en beschermt tegen invloeden van buitenaf en laat haar schoon, vitaal en heerlijk comfortabel aanvoelen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Sanicur Bad en Douchegel Original  € 3,49/1000 ml
  • Sanicur Bad en Douchegel Dermo Olie  € 3,49/1000 ml
  • Sanicur Bad en Douchegel Sensitive  € 3,49/1000 ml
  • Sanicur Bad en Douchegel Vitaal  € 3,49/1000 ml

 

De producten van Sanicur worden in Nederland op de markt gebracht door Koninklijke Sanders B.V. uit Vlijmen.

Meer informatie: www.sanicur.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief