Bach Rescue Remedy Pets, speciaal voor dieren

Geplaatst op: 29-12-2014

Bach Rescue Remedy Pets, speciaal voor dieren

Tijdens de jaarwisseling zijn sommige dieren bang voor vuurwerk. Juist in deze dagen kunnen ze profijt hebben van Bach Rescue Remedy Pets, vanaf nu speciaal voor dieren!

Rescue Remedy Pets is een alcoholvrije variant en bevat dezelfde mix van de vijf originele Bach Bloesems.

Eenvoudig toe te passen

Bach Rescue Remedy Pets zijn heel makkelijk en eenvoudig toe te passen. Tijdens de jaarwisseling druppel je ze gewoon op een dierensnack of een paar druppels in de water- of voerbak. Elke keer als het water wordt ververst, voeg je weer vier druppels toe. Het is slim om een paar dagen voor het grote vuurwerkgeweld begint, te starten met de druppels en door te gaan tot en met Nieuwjaarsdag. 

Voor alle dieren

Rescue Pets is geschikt voor alle dieren. Van honden en katten tot vogels en paarden. Bij de grotere dieren is het wel verstandig om te kijken naar de grootte van de waterbak en daar 10 druppels aan toevoegen. Of weer te druppelen op iets lekkers, maar dan vier druppels. Rescue Pets kan ook achter de oren, op de flanken of aan de buitenkant van de poot, (niet op de klauw!) van het dier worden gedruppeld. Kies de manier die voor het dier het prettigste is.

Extra bloesem: Mimulus of Aspen

Is het dier bang of timide van aard of heeft hij ooit een nare ervaring opgedaan met vuurwerk, dan kan het geven van Mimulus (twee druppels in combinatie met vier druppels Rescue) een extra steuntje zijn. Als het dier echt trilt, dan is Aspen de beste optie. Op 31 december kun je kijken hoe de hond zich gedraagt. Als je ziet dat het dier nog lijdt onder het vuurwerk, kan je die dag de dosis opvoeren. Let op dat het geven van meer druppels geen effect heeft; wel werkzaam is het vaker geven. Aan zeer bange honden kun je ieder uur, zelfs om het kwartier rond de klok van 12, vier druppels Rescue op een stukje brood of worst geven.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Rescue Remedy Pets spray  € 10,95/10 ml (tijdens de introductieperiode t/m 31 december 2014 € 9,95). 
  • Originele Bach Bloesems (Aspen en Mimulus) per flesje  € 10,95/20 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief