Babor opnieuw op zoek naar "Product van het jaar"

Geplaatst op: 19-02-2013

Babor opnieuw op zoek naar

Welke product van Babor wordt verkozen tot "Product van het jaar" 2012? Breng je stem uit en maak kans op een heerlijk romantisch wellness weekend voor twee of op een van de exclusieve Babor beautypakketten!

Breng je stem online uit voor je favoriete product op www.babor.nl. en maak kans op exclusieve prijzen.

De genomineerde producten

Bij de verkiezing "Product van het jaar" zijn de volgende drie grote lanceringen van 2012 genomineerd:

1. Het Skinovagepx Intensifier Illuminating Serum, een serum die de huid van het gezicht hernieuwde veerkracht geeft en de teint instant opfrist.
2. De luxueuze HSR lifting extra firming hand cream met het HSR Lifting Integral Complex. Deze crème bestrijdt de huidveroudering op de handen.
3. De Doctor Babor Derma Cellular Ultimate Derma Optimizer, een mini beauty-labo waarmee je je eigen beauty-elixir kunt samenstellen met het basisserum en één van de 4 boosters.

Maak nu kans op exclusieve prijzen!

Wie stemt, maakt kans op exclusieve prijzen met als hoofdprijs: een Wellness-Get-away voor twee personen in het Babor Partnerhotel Achterdiek op het Duitse Waddeneiland Juist. „Achtern Diek" betekent „achter de dijk" en dat is precies waar het viersterrenhotel gelegen is in Oost-Friesland. Naast de luxueuze Babor-behandelingen biedt de spa op een oppervlakte van 1000 m2 een belevingsbad, verschillende sauna's en stoombaden, ijsbronnen, een solarium en twee whirlpools. Naast de hoofdprijs zijn er ook nog 14 exclusieve Babor beautypakketten te winnen.

Je kunt online stemmen tot 4 maart 2013.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief