Babor Intensive Calming Shower Milk voor de extreem gevoelige huid

Geplaatst op: 25-10-2012

Babor Intensive Calming Shower Milk voor de extreem gevoelige huid

Lang en te heet douchen kan voor een exrteem droge of gevoelige huid funest zijn, het kan de huid nog droger maken omdat het de natuurlijke vetlaag van de huid aantast.

Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Shower Milk van Doctor Babor werkt tijdens het douchen anti-irriterend en kalmerend op de huid en houdt haar in balans.

Hydrateert en versterkt de huid

Tijdens het douchen behoudt de huid haar lipidebeschermingsmantel en vermindert het het gespannen gevoel na de reiniging. Tegelijkertijd versterkt het de beschermlaag met gamma-linolzuur uit teunisbloemolie, terwijl lactaat en dexpanthenol op intensieve wijze hydrateren. Bovendien brengt de neurosensitieve werkstofsamenstelling de cyclus van prikkel en reactie van de huid weer in balans, doordat de werkstof Neuroxyl de communicatie van de prikkelreceptoren in de huid verbetert en ze op deze manier desensibiliseert.

Zonder parabenen en minerale oliën

In de nieuwe Intensive Calming Shower Milk wordt de werkstof-crew al tijdens het douchen ingeschakeld. Irritaties, roodkleuringen en jeuk worden onmiddellijk en duurzaam verminderd. Babor Intensive Calming Shower Milk bevat geen minerale oliën, geurstoffen, synthetische kleurstoffen en conserveringsmiddelen, zoals bijvoorbeeld parabenen, en kan zelfs gebruikt worden bij een symptoomvrije neurodermitis en psoriasis.


Consumentenadviesprijs

  • Babor Intensive Calming Shower Milk € 29,00/150 ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief