Ayurvedische kruidenbalsem nu ook in Nederland

Geplaatst op: 27-01-2012

Ayurvedische kruidenbalsem nu ook in Nederland

In Sri Lanka is het traditionele kruidenproduct Siddhalepa al meer dan 75 jaar een begrip. Aantoonbaar verlicht het klachten, ontspant en verwarmt en geeft energie.

Deze kruidenbalsem is nu ook in Nederland verkrijgbaar. WZMars heeft als enige de exclusieve importrechten in de Nederland gekregen.

Bescherming en verlichting

De traditionele kruidenbalsem is al ruim 75 jaar een begrip in Sri Lanka. In die jaren is aangetoond dat de Siddhalepa balsem o.a. werkzaam is bij overbelaste spieren, bescherming biedt aan de luchtwegen, keel en hals, van invloed is bij de verzorging van de darmwerking en verlichting geeft bij menstruatiepijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, reumatische aandoeningen en insectenbeten. Op basis van eucalyptus en kaneelolie werkt de balsem ontspannend, verwarmt en geeft energie.

Meer dan alleen een balsem

Siddhalepa is meer dan alleen een werkzame kruidenbalsem. In Sri Lanka bezit Siddhalepa een aantal Spa's en een ziekenhuis. Ook in Duitsland, Tsjechië en Slowakije bestaat de mogelijkheid om in Spa's en verschillende hotels Siddhalepa behandelingen te krijgen

Kwaliteitswaarborgen

Deze bijzondere Ayurvedische kruidenbalsem wordt volgens aloude traditionele Ayurvedische principes onder strikte GMP en kwaliteitscontrole gefabriceerd. De formulering is gebaseerd op zorgvuldige bewaarde gegevens van traditionele kruidendeskundigen. Ayurveda is door de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) erkend. Door de grote inspanningen betreffende de kwaliteit van de producten is het ISO 9001 standaard kwaliteitscertificering gekregen voor de producten.

De geschiedenis van Ayurveda

Ayurveda is de oudste, volwaardige levens- en gezondheidsvoorlichting in de wereld en komt uit de Vedische beschaving van het oude India. Het gaat bij Ayurveda om een gezonde levensstijl in de eenheid van lichaam, geest en ziel, rekening houdend met alle omgevingsfactoren. Volgens Ayurveda beslist het evenwicht tussen lichamelijke-, geestelijke- en psychologische gezondheid over ziekte en gezondheid. Daarnaast spelen yoga en meditatie een belangrijke rol bij een holistische- en positieve levensstijl.

WZMars

WZMars is de exclusieve importeur en verkoper van de Siddhalepa kruidenbalsem in Nederland. Doelgroepen zijn detaillisten en particulieren. Het verkooppunt bestaat o.a. uit een webshop. WZMars wil Nederland bekend maken met het mooie Siddhalepe-product, de Ayurvedische balsem. En in de toekomst uitbreiden met de verkoop van andere Siddhalepa-producten.


Consumentenprijzen

  • Siddhalepa kruidenbalsem € 4,20/15 gram
  • Siddhalepa kruidenbalsem € 6,25/25 gram
  • Siddhalepa kruidenbalsem € 10,00/50 gram

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wicher Mars 06-41175512 of via info@siddhalepa.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief