Australian Gold No Worries voor veilig, mooi, egaal en diep bruinen zonder zorgen!

Geplaatst op: 02-04-2010

Australian Gold No Worries voor veilig, mooi, egaal en diep bruinen zonder zorgen!

Australian Gold, dé marktleider op het gebied van hoogwaardige bruiningslotions, heeft de gezondheid van de huid bovenaan de lijst van de belangrijkste kernwaarden staan.

Verantwoorde en vooral veilige bruining

Men ontwikkelt alle formules van de Australian Gold producten daarom met de grootst mogelijk zorg ten aanzien van een verantwoorde en vooral veilige bruining onder de zonnebank of in de buitenzon. Juist omdat men de factor gezondheid het meest belangrijk vindt. Met een verantwoord gebruik van de zonnebank zorgt deze unieke lotion snel en langdurig voor een mooie bruine teint, waardoor teveel zonnebanken wordt voorkomen!

Verantwoord zonnebanken dankzij ‘No Worries'!

Voor alles geldt dat overdaad schaadt! De formule van Australian Gold ‘No Worries' is daarom dusdanig ontwikkeld, dat men met slechts enkele sessies onder zonnebank reeds een prachtige, egale en aantrekkelijke diep gebronsde gloed opdoet dankzij viervoudige bronzers! Deze sublieme bruining houdt tot wel 8 dagen aan. De formule doet echter veel meer dan alleen maar subliem bruinen! Dankzij de toevoeging van een luxueuze "butterformule"met zogeheten LipoCare-, Ultrafirm- en Cellutox- Complexen zorgt de rijke bruiningslotion tevens voor het opvallend verstevigen en glad maken van de lichaamscontouren.

Rijke formule met krachtige antioxidant werking en een verleidelijke kokosgeur

De zacht smeltende en zeer rijke textuur van Australian Gold No Worries bevat tevens intensief huidversterkende anti-aging werkstoffen, zoals co-enzym Q 10 en de antioxidant vitamines A, C, E en F. Deze werkstoffen worden dankzij liposomen diep in de huid opgenomen. De combinatie van hoogwaardig huidverzorgende werkstoffen voedt de huid en houdt haar soepel, glad en elastisch.

Met verleidelijk Cocoa Beach- parfum

De Australian Gold No Worries heeft een verleidelijk Cocoa Beach- parfum, dat doet denken aan tropische oorden vol rijpe kokosnoten. Met als resultaat een fraaie, diep gebruinde en stevige lichaamshuid op een veilige wijze verkregen, met een onweerstaanbaar stralende glans!

 

Verkoopadviesprijs

  • Australian Gold No Worries € 57,50/250 ml

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief