Australian Gold introduceert twee nieuwe diepbruinende lotions

Geplaatst op: 17-01-2012

Australian Gold introduceert twee nieuwe diepbruinende lotions

Australian Gold, hét Europese nummer 1 topmerk in bruiningslotions voor de zonnebank en buitenzon introduceert 'Gold Peace, Love & Cupcakes' en 'Hardcore Black', twee nieuwe onweerstaanbaar ruikende, diep bruinende lotions voor onder de zonnebank.

Met deze nieuwe diepbruinende lotions kun je op een verantwoorde wijze zorgen voor een mooie bruine teint en alvast een zonnig humeur!

NIEUW! Australian Gold Peace, Love & Cupcakes

De nieuwe Australian Gold Peace, Love & Cupcakes bevat een mix van natuurlijke bronzers, waaronder zwarte walnootolie en tyrosine die in een korte tijd zorgt voor een prachtig gebruinde teint. De toegevoegde Hennepzaadolie is een plantaardige olie die rijk is aan vitaminen B1, B2, B3, B6, C, D en E, alsmede essentiële omega 3- en 6- vetzuren en verstevigt, voedt en verzorgt de huid intensief en zorgt dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld. De bruine teint wordt extra lang vastgehouden.

Verzorgende formule met zoete geurbeleving

De formule bevat tevens verzorgende zonnebloemolie, glycerine, provitamine B5, Vitamine E en aloë vera- sap. Deze ‘Deliciously Dark Bronzer' heeft een heerlijke zoete geurbeleving met een topnoot van citrusvruchten, een hartboot van ananas, limoen en grapefruit en een basis van framboos, Maraschino- kersen en Spaanse sangria voor een instant tropische bruiningssensatie!

NIEUW! Australian Gold Hardcore Black

De formule van de nieuwe Australian Gold Hardcore Black zorgt binnen no time een prachtige, intens diepbruine teint en bevat hiervoor een mix van intensieve bronzers zoals zwarte walnootolie en melanine. Ook deze formule bevat Hennepzaadolie, die ervoor zorgt dat de juiste vocht/vetbalans van de droge lichaamshuid optimaal wordt hersteld en dat een bruine teint extra lang wordt vastgehouden.

Huidregenererende formule met tropische geur

De speciaal toegevoegde ‘Skin Softeners' in de nieuwe Australian Gold Hardcore Black, waaronder zonnebloemolie, glycerine en lanoline, zorgen ervoor dat de huid opvallend zacht, soepel en glad aanvoelt. het toegevoegde Magnesium Sulfaat werkt intensief huidregenererend. Deze nieuwe ‘Deep Dark Bronzing Lotion' heeft qua geurbeleving een tropische topnoot van hazel- en kokosnoot, een bloemige hartnoot en een basis van sandelhout en vanillesuiker met een vleugje sensuele musk.

 

Verkoopprijzen

Australian Gold

  • Peace, Love & Cupcakes  € 17,95/250ml flacon
  • Peace, Love & Cupcakes  € 2,75/15 ml sachet
  • Hardcore Black  € 26.95/250ml flacon
  • Hardcore Black  € 3,75/15 ml sachet


Australian Gold wordt in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief