Treed de zomer gebruind & perfect gestroomlijnd tegemoet!

Geplaatst op: 01-04-2010

Wat als er nu eens een nieuw product zou bestaan dat zou zorgen voor een sublieme en zeer diep gebruinde huid, terwijl de formule ervan tegelijkertijd zou zorgen voor opvallend meer gestroomlijnde en stevigere lichaamscontouren? Zou het dan ook niet geweldig zijn als dit product tevens lichtweerkaatsende pigmenten zou bevatten voor een stralende teint en een parfum dat je doet denken aan een verrukkelijke, zomerse meloensmoothie? De nieuwe Creamy Gelato van Australian Gold® heeft én doet het allemaal in één slimme topformule!

Australian Gold®, dé absolute marktleider op het gebied van bruiningslotions voor onder de zonnebank en in de buitenzon, ontwikkelt haar hoogwaardige producten met de grootst mogelijk zorg ten aanzien van een verantwoorde bruining in combinatie met een intensieve huidverzorging. Dat de formules van dit topmerk veel meer doen dan alleen maar subliem bruinen, bewijst de splinternieuwe, zomers geurende formule van Australian Gold® Creamy Gelato!

Australian Gold Creamy GelatoDe ultieme ‘bruiningscocktail' voor een sublieme donkerbruine teint!

Australian Gold® Creamy Gelato is rijke en romige ‘bruiningscocktail'! Deze zeer intensief bruinende crèmegel zorgt voor een maximaal bruiningsresultaat met een minimale inspanning! De toegevoegde ‘DermaDarkTM-Bronzer is een natuurlijke kleurversterker (zónder de zelfbruinende werkstof DHA), die zorgt voor het verkrijgen van de meest sublieme en meest donkerbruine teint. Deze heerlijke en frisse formule smeert eenvoudig uit, voelt niet vet aan en vormt een ideale ondergrond voor het verkrijgen van een prachtige, door de zon gekuste teint!

Slimme lichaamsperfectionerende formule

De formule van Australian Gold® Creamy Gelato doet veel meer dan alleen maar subliem bruinen! Dankzij de toevoeging van de zogeheten LipoCare-, Ultrafirm- en Cellutox- Complexen zorgt de rijke crèmegel tevens voor het opvallend verstevigen en glad maken van de lichaamscontouren met behulp van intensief huidversterkende anti-aging werkstoffen. De toevoeging van lichtweerkaatsende pigmenten zorgt voor een stralende glans op de lichaamshuid en laat deze puntgaaf en onweerstaanbaar stralend voor de dag komen.

Hoogwaardig verzorgend met een verleidelijke, zomerse geurbeleving

De zacht smeltende textuur van Australian Gold® Creamy Gelato heeft een verrukkelijk en verleidelijk zomers parfum, dat doet denken aan exotische sorbetijsjes of een frisse meloensmoothie. De toevoeging van hoogwaardige huidverzorgende werkstoffen zoals Aloë Vera en een complex van krachtige anti-oxidant vitamines, zorgt voor een extra intensieve hydratatie, voeding, herstel én bescherming van de huid. Breng Creamy Gelato op zichzelf staand aan vóórdat je onder de zonnebank gaat en bij gebruik in de buitenzon onder een product met een voldoende hoge SPF. Het resultaat? Een ongekend fraai gebruinde en stevige lichaamshuid met een onweerstaanbaar stralende glans!

 

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief