Assortiment van Idyl Ons Huismerk weer uitgebreid

Geplaatst op: 29-03-2012

Assortiment van Idyl Ons Huismerk weer uitgebreid

Het is lente! En dat betekent dat Idyl, het huismerk van onder andere D.I.O. Drogisterijen en de zelfstandige drogist weer verder is uitgebreid zoals vrolijke, nieuwe kleuren in de Deco bak.

Introductie van de French Manicure lijn

Mooie, verzorgde nagels mogen immers zeker niet ontbreken! De French Manicure lijn wordt o.a. geïntroduceerd en bestaat uit 4 verschillende lakjes: een Basecoat voor ultieme holding, Nailhardener voor ultra sterke nagels, een Topcoat voor extra glans en bescherming en een French Manicure voor een natuurlijke look. Kortom een sterke aanvulling op het Deco assortiment van Idyl.

Idyl Reinigingsdoekjes verrijkt met Q10

Ook nieuw in het schap is de Idyl Wasmiddel Vloeibaar. Handig voor op reis of voor een handwasje tussendoor! U vindt het wasmiddel in het huishoudschap. Zoals u weet heeft Idyl Ons Huismerk een breed assortiment aan gezichtsverzorging met onder andere reinigingsdoekjes in de varianten normale/gemengde huid en droge/gevoelige huid. Ter aanvulling hierop, introduceerde het huismerk onlangs de Idyl Reinigingsdoekjes Rijpere Huid die verrijkt zijn met Q10 om rimpels en veroudering van de huid tegen te gaan en ideaal zijn om mee te nemen op vakantie.

Neem gerust een kijkje op de website www.idyl-huismerk.nl, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Idyl is ook te bestellen in de webshop van D.I.O!

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief