Aspirant ondernemers bezoeken DA testwinkel in Zwolle

Geplaatst op: 14-11-2013

Aspirant ondernemers bezoeken DA testwinkel in Zwolle

Op dinsdag 12 november jl. vond in de DA testwinkel te Zwolle weer de kandidatenbijeenkomst plaats onder de noemer ‘Maak werk van je eigen winkel'. Aspirant-ondernemers kwamen hier bijeen om geïnformeerd te worden over de mogelijkheid tot zelfstandig ondernemen binnen de DA-formule.

Goede opkomst

De opkomst bij de bijeenkomst was goed te noemen; circa 10 geïnteresseerde kandidaten waren aanwezig om de presentatie bij te wonen. Manager Expansie en Acquisitie Freek van Loenen ontving de kandidaten samen met een team van collega's. Tijdens de bijeenkomst konden de geïnteresseerden zich vrijblijvend laten informeren over het ondernemerschap onder de vlag van DA.

Het DA gevoel ervaren

Naast de presentatie was er de gelegenheid om rond te kijken in de testwinkel voor het vernieuwde en complete DA winkelgevoel. ‘De enthousiaste reacties van de aspirant-ondernemers stemmen ons positief', aldus Freek van Loenen. ‘We zijn blij te kunnen constateren dat er veel serieuze belangstelling bestaat voor het openen van een DA Drogisterij & Parfumerie!'

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief