Arnica Massageolie van Weleda bestaat 90 jaar!

Geplaatst op: 08-03-2013

Arnica Massageolie van Weleda bestaat 90 jaar!

Weleda Arnica Massageolie is ontwikkeld in 1923 en bestaat 90 jaar, een mijlpaal om trots op te zijn. Het is een van de oudste producten van Weleda waarop professionele atleten en fysiotherapeuten al jarenlang vertrouwen.

Als bestseller wereldwijd is deze eersteklas olie een van de beste introducties tot het merk Weleda.

Kracht en warmte

Arnica Massageolie is een verwarmende en ontspannende olie die de spieren soepel houdt, gevoelige spieren verzacht en stijve en stramme spieren weer soepel maakt. De olie laat zich prettig verdelen en zorgt voor een goed contact met de huid tijdens een massage. Een massage voor of na het sporten vermindert het risico op blessures en verkort bovendien de hersteltijd van je spieren.

Verschillende toepassingen

Arnica Massageolie van Weleda kent vele prachtige kwaliteiten en is dé perfecte partner om een totaalgevoel van welzijn te bereiken. De krachtige geur van rozemarijn en lavendel kalmeert lichaam en geest, geeft inner peace en rust. Arnica Massageolie kent verschillende toepassingen. Zo kan deze olie als massageolie, warmtebad of na bad of douche worden gebruikt. Voor een bad voeg je 3 tot 4 dopjes aan het warme water toe. Na het nemen van een douche of bad kun je de olie dun opbrengen en licht, in de nog vochtige huid, inmasseren. De huidolie trekt direct in en laat geen vettig laagje achter.

Wonder kruid van biologische teelt

Arnica Montana is een wonderkruid dat warmte en kracht biedt. De Arnica-planten die Weleda gebruikt, zijn van gecontroleerde biologische teelt, geoogst in de deelstaat Hessen (Duitsland). Voor de oogst van de wilde Arnica-plant, werkt Weleda ook samen met het Parc naturel régional des Ballons des Vosges in Frankrijk en met het World Wildlife Fund voor de pluk in de Karpaten (Roemenië). Naast Arnica-olie bevat de formule ook zonnebloemzaadolie, olijfolie, en extract van berkenbladeren om de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen en te verzorgen.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Weleda Arnica Massageolie  € 10,25/100 ml en € 16,85/200 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief