Anti-aging maskers van Dr. van der Hoog

Geplaatst op: 05-10-2010

Anti-aging maskers van Dr. van der Hoog

Dr. van der Hoog heeft verschillende soorten maskers maar ook anti-agingmaskers voor de wat rijpere huid!

Anti- Rimpel Poedermasker

Het Anti-rimpel poedermasker heeft zeer hoge concentratie werkstoffen. Je kunt de poeder ook aanmaken met melk en eventueel met een kwast opbrengen. Doordat het masker hard wordt is de huid voor korte tijd afgesloten en wordt daardoor de bloedcirculatie gestimuleerd.Je huid ziet er na weer stralend en gladder uit!

Liftend hals & decolleté Masker

Vanaf je 40e kunnen rimpels ontstaan bij je hals en decolleté. Een crème is vaak niet voldoende maar met een masker krijg je een snelle verbetering. Dit masker bevat ook het Okra extract voor een ontspannend en glad resultaat. Er zit ook zeewierenextract in wat een liftende werking heeft. Je hals en decolleté wordt weer soepel en glad, dus je mooie jurkje kun je weer aan!

Anti-rimpel nachtmasker

Idealer kan niet, je kunt dit masker voor je naar bed gaat opbrengen en de hele nacht laten zitten! Want s' nachts werkt je huid 2 keer zo snel en neemt dus ook extra op! Het masker is onzichtbaar, plakt niet en het voordeel is dat het niet afgeeft. Het masker is op basis van Okra extract, een plantenextract uit een complex van peptiden dat een ontspannende werking op de huid heeft. Heerlijk om zo wakker te worden!

Advies en verkoopprijzen

  • Anti-rimpel poedermasker 15 gram/ € 1.99
  • Liftend hals & decolleté masker 10 ml/ € 2.29
  • Anti-rimpel nachtmasker 50 ml/ € 6.99

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief