Andrélon Perfecte Puntjes met vernieuwde formule voor nog mooier haar

Geplaatst op: 04-10-2013

Andrélon Perfecte Puntjes met vernieuwde formule voor nog mooier haar

Andrélon heeft de haarverzorgingslijn Perfecte Puntjes vernieuwd en er ook een Anti-Klit Spray aan toegevoegd. De hele lijn is nu verrijkt met een Repair Serum en Hair Protect formule die voor extra bescherming en herstel zorgt en je haar over de gehele lengte mooi glad, zacht en glanzend maakt.

Zo word je haar van de wortel tot in de puntjes perfect verzorgt en lijkt het alsof je net terug komt van de kapper!

Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo

De Perfecte Puntjes Shampoo van Andrélon reinigt en verzorgt je haar van de wortel tot in de puntjes dankzij toevoeging van een vleugje Repair Serum en de unieke Hair Protect formule - een gepatenteerde formule van Andrélon. Deze shampoo behoudt de conditie van je haar, beschermt, herstelt en versterkt haar en voorkomt droge, gespleten punten.

Andrélon Perfecte Puntjes Conditioner

Andrélon Perfecte Puntjes Conditioner is een voedende en herstellende conditioner verrijkt met het Repair Serum en de Hair Protect formule. Het versterkt de werking van de shampoo, zorgt voor een diepe voeding en maakt het haar zachter, glanzender en makkelijker doorkambaar. Na het wassen breng je de romige emulsie aan, laat je het 1 tot 2 minuten inwerken en spoel je je haar goed uit.

Andrélon Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker

Het vernieuwde Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker is een extra voedend en reparerend masker dat maar 1 minuut inwerktijd nodig heeft om je haar intensief te voeden en te herstellen zonder je haar te verzwaren. Na het wassen breng je het masker aan op vochtig haar, na 1 minuut spoel je je haar uit. Het haar voelt heerlijk zacht, ziet er mooi en gezond uit en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Andrélon Perfecte Puntjes Intensieve Haarpuntversterkende Creme

De Intensieve Haarpuntversterkende Creme is een sterk geconcentreerde leave-in crème om droge en pluizige punten op elk moment van de dag glad te strijken zodat ze er weer mooi en gezond uitzien. De crème zorgt na elk gebruik voor extra versterking en voeding dankzij het exclusieve Hair Protect formule. De crème wordt meteen door je haar opgenomen zonder het plakkerig te maken of te verzwaren en is geschikt voor dagelijks gebruik, op zowel droog als vochtig haar.

Andrélon Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray

Nieuw in de haarverzorgingslijn Perfecte Puntjes is de Anti-Klit Spray. Omdat je natte haren extra kwetsbaar zijn en sneller kunnen beschadigen tijdens het kammen of borstelen heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. Deze nieuwe leave-in spray maakt je haar direct zacht en makkelijker doorkambaar, zorgt dat het mooi en luchtig in model valt en intens verzorgd wordt door de speciale Hair Protect formule. Deze spray hoef je niet uit te spoelen en beschermt je haar tevens ook tegen de hitte van de föhn.


Consumentenadviesprijzen

  • Andrélon Perfecte Puntjes Shampoo € 3,29/300 ml
  • Andrélon Perfecte Puntjes Conditioner € 3,39/300 ml
  • Andrélon Perfecte Puntjes 1 Minuut Masker € 3,99/180ml
  • Andrélon Perfecte Puntjes Intensieve Haarpuntversterkende Creme € 3,39/200ml
  • Andrélon Perfecte Puntjes Anti-Klit Spray € 3,99/250ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief