Andrélon opent eerste Blow Dry Salon

Geplaatst op: 19-03-2015

Andrélon opent eerste Blow Dry Salon

Nederlands grootste haarmerk Andrélon opent, ter ere van de nieuwe Deluxe lijn, op donderdag 16 april om 10 uur haar deuren van de allereerste Andrélon Blow Dry Salon in Hoofddorp.

Topstylist Arjen Huffels en zijn team bieden verzorgende behandelingen aan tegen een toegankelijke prijs. Zonder knippen of kleuren loop je met een nieuwe look weer naar buiten.

Betaalbare beautytrends

Fleur Polman, brand manager Andrélon, kondigt met trots de opening van de allereerste salon aan. “Als nuchter Nederlands merk vinden wij het erg belangrijk om buitenlandse beautytrends toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen. In het buitenland zijn Blow Dry Salons al een fenomeen om vrouwen in korte tijd te voorzien van een nieuwe look door het haar alleen maar te wassen en föhnen. Met de Blow Dry Salon van Andrélon willen wij deze mogelijkheid ook bieden aan de Nederlandse vrouw. De introductie van onze nieuwe lijn, Andrélon Deluxe, is een bron van inspiratie voor deze Blow Dry Salon.”

De Andrélon Blow Dry Salon is gevestigd in het Winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp aan de Marktlaan 166 en is geopend van maandag t/m zondag.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief