Andrélon introduceert twee nieuwe droogshampoo's: Langer Fris en Zomerblond

Geplaatst op: 18-06-2012

Andrélon introduceert twee nieuwe droogshampoo's: Langer Fris en Zomerblond

Eind vorig jaar introduceerde Andrélon de eerste droogshampoo Verrassend Volume. En dat bleek een groot succes want niet alleen waren ze niet aan te slepen, de droogshampoo kreeg ook nog eens verschillende prijzen en nominaties.

Andrélon heeft er nu twee nieuwe varianten droogshampoo erbij: Langer Fris en Zomerblond, die ook zorgen voor schoon en fris haar alsof het net gewassen is.

Droogshampoo Verrassend Volume

De variant Verrassend Volume met frisse geur is vernieuwd en geeft slap of futloos haar dat snel vet wordt tussen de wasbeurten door een verrassende volumeboost. Deze droogshampoo is ook verkrijgbaar in een handige mini van 75 ml die makkelijk mee te nemen is, zeker voor de aankomende zomermaanden.

Droogshampoo Langer Fris

Deze nieuwe droogshampoo geeft op elk gewenst moment normaal tot vet haar een puur en fris gevoel wanneer je geen tijd hebt om snel je haar te wassen. De toegevoegde organic green tea zorgt ervoor dat het haar minder snel vet wordt en langer schoon blijft.

Droogshampoo Zomerblond

De nieuwe variant Zomerblond is speciaal voor blond haar en geeft blond haar een frisse, zonnige en nonchalante look. Het geeft blonde lokken net dat beetje extra en laat het haar er blonder uitzien. Een goed begin voor deze zomer!

 

Consumentenadviesprijzen

  • Andrélon droogshampoo Verrassend Volume  € 4,99/245ml
  • Andrélon droogshampoo mini Verrassend Volume  € 1,99/75ml
  • Andrélon droogshampoo Langer Fris  € 4,99/245ml
  • Andrélon droogshampoo Zomerblond  € 4,99/245ml

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief