Andrélon Brilliant Age, speciale verzorging voor ouder wordend haar

Geplaatst op: 27-01-2014

Andrélon Brilliant Age, speciale verzorging voor ouder wordend haar

Net als je huid heeft je haar ook speciale producten nodig want ook je haar veranderd wanneer je ouder wordt. Immers wil je er op elke leeftijd natuurlijk goed en verzorgd uitzien. Andrélon introduceert Brilliant Age, twee complete haarverzorgingslijnen speciaal voor ouder wordend haar: Shine & Care en Colour Care.

Keratine, elastine, proteïnen en collageen

De producten van deze nieuwe lijnen van Andrélon zijn samengesteld op basis van belangrijke bouw- en eiwitstoffen, zoals keratine, elastine, proteïnen en collageen en een speciaal complex van Proteïne Repair Actives. Door het haar dagelijks te verzorgen met producten waarin al deze krachtige werkstoffen verwerkt zijn, blijft het haar een prachtige gezonde uitstraling houden. 

Andrélon Brilliant Age Shine & Care

Keratine is een sterk eiwit dat het belangrijkste onderdeel vormt in de haaropbouw. Naarmate je ouder wordt neemt de natuurlijke hoeveelheid belangrijke voedingsstoffen langzaam af en verandert ook de lipidenstructuur van het haar. Deze verandering in de structuur heeft invloed op de elasticiteit waardoor het haar zwakker, dunner, droger en brozer wordt. Collageen is onder andere opgebouwd uit arginine en glycine en helpt belangrijke bouwstenen van je haar weer aan te vullen die ze in de loop der tijd heeft verloren. Andrélon Brilliant Age Shine & Care bestaat uit vier producten:

  • Shine & Care Shampoo: reinigt je haar op milde wijze en helpt tegelijkertijd het tekort aan natuurlijke bouwstenen weer aan te vullen en zorgt voor sterker en soepel haar met een natuurlijke glans.
  • Shine & Care Conditioner: voedt het haar tot diep in de kern en creëert glanzend haar.
  • Shine & Care Volume Spray: een leave-in verzorging voor na het wassen die je aanbrengt op handdoekdroog haar. Deze sprayformule zorgt voor een natuurlijk volume-effect, meer stevigheid en een gezonde glans.
  • Shine & Care Verzorgende Crème: voedt en versterkt verzwakt haar en beschermt het tegen invloeden van buitenaf. Deze verzorgende crème breng je aan op droog of vochtig haar, voor het stylen en maakt je haar direct zijdezacht, soepel en subtiel glanzend.


Andrélon Brilliant Age Colour

Door het natuurlijke verouderingsproces vermindert de hoeveelheid proteïnen in het haar waardoor het verzwakt. Als het haar beschadigd raakt verdwijnt een deel van de haarschubben, waardoor de onderliggende haarkern bloot komt te liggen en er sneller proteïneverlies kan optreden waardoor je haarkleur een doffe, vale uitstraling krijgt. De Proteïne Repair Actives in deze formule helpen je haar op een natuurlijke manier sterk te houden en te herstellen zodat de conditie verbetert en je haarkleur haar stralende gloed blijft houden. Andrélon Brilliant Age Age Colour, speciaal voor gekleurd haar ,bestaat uit de volgende twee producten:

  • Colour Care Shampoo: reinigt je haar op milde wijze en beschermt je haar, zodat de kleurpigmenten minder snel kunnen verdwijnen
  • Colour Care Conditioner: voedt gekleurd haar tot diep in de kern en maakt het makkelijker doorkambaar, zijdezacht en glanzend.

 

ConsumentenadviesprijzenMeer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief