Altijd zonbescherming bij de hand met Etos midi-zonnebrandspray

Geplaatst op: 19-06-2013

Altijd zonbescherming bij de hand met Etos midi-zonnebrandspray

Het is eindelijk zomer, lekker genieten van de heerlijke warme zon. Je huid goed beschermen en verzorgen is een absolute must. Gelukkig heeft Etos zonnebrandspray van 75 ml zodat je altijd en overal beschermd bent tegen de schadelijke stralen van de zon om zo verbranding te voorkomen.

De midi-zonproducten en after sun lotion spray passen makkelijk in je (hand)tas en zijn al verkrijgbaar vanaf € 3,49.

Fluweelzacht met Vitamine E

De Etos Suncare zonproducten met vitamine E zijn verkrijgbaar vanaf SPF15 tot 50+ en variëren in inhoud tussen de 50 en 200 ml. Ze beschermen en verzorgen ieder huidtype tijdens en na blootstelling aan de zon. Nieuw in de lijn is de verzorgende Suncare Mousse 75 ml, een fluweelzachte mousse die gemakkelijk uitsmeert, snel in de huid trekt en een verzorgend effect heeft.

Overal goed beschermd

Naast jezelf goed beschermen tegen de zon, wil je ook dat je kinderen veilig en onbezorgd in de zon lekker kunnen spelen. Daarom is de Suncare Kids lotion spray SPF 50+ nu ook verkrijgbaar in een handige formaat van 75 ml, net zoals de bestaande Suncare lotion spray SPF 30 en de after sun lotion spray. Handig tijdens het wandelen, fietsen, sporten of wanneer je lekker op een terrasje zit. Zo heb je altijd zonbescherming bij de hand, waar je ook bent!


Consumentenadviesprijzen

  • Etos Suncare Mousse SPF 30  € 4,99/75 ml
  • Etos Suncare Kids lotion spray SPF 50+  € 4,99/75 m
  • Etos Suncare Lotion spray SPF 30  € 3,99/75 ml
  • Etos Suncare After sun lotion spray met aloë vera  € 3,49/75 ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief