Aloë Vera Dag- & Nachtcrème van De Tuinen verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2015-2016’

Geplaatst op: 17-12-2015

 Aloë Vera Dag- & Nachtcrème van De Tuinen verkozen tot ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2015-2016’

Afgelopen woensdag werden de winnaars van de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar Nederland 2015-2016’ bekend gemaakt. De Tuinen Aloë Vera Dag- & Nachtcrème is de grote winnaar in de categorie Gezichtsverzorging en mag een jaar lang de titel "Beste Product van het Jaar Nederland" dragen.

Consumentenonderzoek

De verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland werd dit jaar voor een tweede keer georganiseerd. Ruim 30.000 Nederlanders hebben gestemd op het verzorgingsproduct van De Tuinen, die het opnam tegen de bekende merken L’Oréal en Garnier.

Trots op favoriet product

Algemeen Directeur Colinda Hoegee: “Dit product is al meer dan 35 jaar dé favoriet van onze klanten. Door de jaren heen is het drie keer van uiterlijk veranderd, maar de inhoud is precies hetzelfde gebleven. Op jaarbasis maken wij meer dan 100.000 klanten blij met dit product. Met het winnen van deze prijs hebben we een nog steviger fundament om de verzorgingslijn van de ‘De Tuinen’ te blijven ontwikkelen en uit te breiden, Wij zijn bijzonder blij met deze prijs.

Aloë Vera

Het sap van de Aloë Vera plant is rijk aan vitaminen en werkt verzachtend, vochtregulerend en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De Tuinen Aloë Vera Dag- en Nachtcrème bevat 70% Aloë Vera concentraat en is geschikt voor ieder huidtype. De antioxidanten uit Groene Thee beschermen de huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf.

Alle verzorgingsproducten van De Tuinen zijn vrij van parabenen, Sodium Lauryl Sulphate en microplastics.


Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief