All-in-one Body Oil, natuurlijke multifunctionele body olie voor striae en littekens

Geplaatst op: 05-03-2012

All-in-one Body Oil, natuurlijke multifunctionele body olie voor striae en littekens

De nieuwe All-in-one Body Oil van Human+Kind is een rijke, multifunctionele lichaamsolie en dè oplossing in de strijd tegen striae en littekensolie maar is ook heerlijk om je huid mee te hydrateren, verzachten en verwennen.

De All-in-one Body Oil is dermatologisch getest, gescreend op allergieën, vrij van parabenen en andere schadelijke chemicaliën en geschikt voor de gevoelige huid.

Met natuurlijke ingrediënten

Human+Kind heeft als doel huidproblemen op een ethische manier op de lossen. De All-in- One-lijn is samengesteld volgens een formule op basis van zuiver natuurlijke ingrediënten die de huid intensief voeden en herstellen. Naast de Body Oil is er ook een Remedy Cream, een Anti-ageing Cream en een Day+Nigh Cream verkrijgbaar.

De oplossing voor een gave, gezonde huid

De All-in-one Body Oil zit boordevol intensief voedende oliën, mineralen en vitaminen die doeltreffend zorgen voor een gave, gezonde huid. De toegevoegde Vitamine E helpt de huid te verstevigen en voorkomt striae door de huid elastischer en soepeler te maken. Antioxidanten helpen de huid om giftige stoffen af te voeren en het bindweefsel van de huid te verstevigen. Tarwekiem Olie zorgt voor een extra helende en verzachtende werking. Deze natuurlijke, multifunctionele body olie is dan ook het antwoord op tal van beauty ongemakken waar elke vrouw vroeg of laat mee te maken krijgt.

Must-have voor elke mummy-to-be

Deze body olie is een absolute must-have voor elke mummy-to-be of vrouwen die een strakke huid willen verkrijgen en behouden. De All-in-one Body Oil is ook uitermate geschikt om doeltreffend -acne- littekens te behandelen of om de gevoelige huid mee te verzachten na het scheren.

Must-see: sexy glans

Naast de verstevigende en helende werking is de heerlijk fris ruikende olie ook een fijne All-over body moisturiser die zelfs de meest droge huid een supergezonde, sexy glans geeft.


Verkoopprijs

  • Human+Kind All-in-one Body Oil  € 14,95/50 ml

 

De All-in-one Body Oil is verkrijgbaar bij de Gezond & Wel winkels, de Bewust Beter drogist en online via www.deonlinedrogist.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief